2777
2789
حالت خوبه رفت و برگشت دبی حدود ۳۰ تومنه ولی تو دبی پول هتل و خورد و خوراک و جاهای تفریحیش به پول ما ...

حالم عالیه
دروغ که ندارم بگم
ولم کنید اصلا.

گلستان ساز زندان را، بر این ارواحِ زندانی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐ما پرستارا ک 12/13 میگیریم🥲

خب ما که سطح متوسط مردم دنیا زندگی نمیکنیم نه مسافرتی نه ماشین درستی که آدمهایی با درآمد متوسط تو خارج دارند نه گوشی های اونها نه هیچی

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
گفته 500 چیزی نیست

ولی راست میگن ها

۵۰۰زندگی لاکچری نمیاره

الان اجاره ی خونه تو بالاشهر شهرما که تازه تهران هم نیستیم

ودیعه چند میلیارده و اجاره۲۰۰-۳۰۰میلیون

برای زندگی لاکچری و سفرخارجه و خونه ماشین حداقل۴۰&۵۰میلیاردی که بشه بهش گفت لاکچری میدونی چندماه باید ۵۰۰-۵۰۰جمع کنی؟😂نمیشه خو

برای زندگی لاکچری باید روزانه انقدر درآمد داشت

(والا نمیگم ۵۰۰میلیون برای من پول نیستا،توجه کنید میگم برای زندگی لاکچری،کفایت نمیکنه😂)

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

خوب هرچقدر درامد بالا باشه خرج هم زیاده مثلا فقط ۲۰ تومن به باشگاه میدن ، سفر میخوان برن ، خونشونو بزرگ کنن برا همین در نظر ما زیاده و از نظر اونا کم

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
یعنی کل مشکلاتت با یک میلیارد و نیم حل میشه ا میلیارد و نیم پول یه ماشین معمولی و نه چندان بالاست با ...

کل مشکلات من یکی نه هر کسی 

من شهر بزرگ نیستم خونه هم فقط بازسازی میخوام ماشینمم معمولی و مامانمم ببرم پاهاش عمل کنه

ولی راست میگن ها۵۰۰زندگی لاکچری نمیارهالان اجاره ی خونه تو بالاشهر شهرما که تازه تهران هم نیستیمودیع ...

اجاره ۲۰۰ ۳۰۰ میلیون کدوم شهرید؟دیگه این قیمتها مسخره است 

ولی راست میگن ها۵۰۰زندگی لاکچری نمیارهالان اجاره ی خونه تو بالاشهر شهرما که تازه تهران هم نیستیمودیع ...

ماهی 300میلیون کرایه خونه میدن؟ چرا نمیرن چند محله پایین تر هم کرایه کمتر بدن هم بتونن کم کم بتونن یه خونه ک چیک بخرن. لاکچری بودن به چه قیمتی؟ 

ولی واقعا درآمد ۵۰۰ میلیونی توی ذهنم نمیگنجه 💔 ذهنم خیلی فقیرهواقعا شغلی هست اینقدر درآمد ماهانه دا ...

تا دلت بخاد

وکیل هست زیر میلیارد حق الوکاله نمیگیره

خیلی مدیرا و کارمندای شرکتای بزرگ مثل نفت و گاز(یه شرکت وابسته به نفت  بود ب نگهبانش۸۰میداد)

رستوران دار هست۲۰۰-۳۰۰میلیون سود یه شبشه

برج ساز هست رو معامله ی هر ساختمون۴۰میلیارد گیرش میاد

و....

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
کل مشکلات من یکی نه هر کسی من شهر بزرگ نیستم خونه هم فقط بازسازی میخوام ماشینمم معمولی و مامانمم ببر ...

خب پس شما با این پول فقط مشکلاتی که خودت داری حل میشه وگرنه واسه زندگی لاکچری ۵۰ تومن اصلا پولی نیست

تا دلت بخادوکیل هست زیر میلیارد حق الوکاله نمیگیرهخیلی مدیرا و کارمندای شرکتای بزرگ مثل نفت و گاز(یه ...

کارمند شرکت رو دیگه چرت گفتی 

امضا ندارم اثر انگشت زدم