2777
2789

مورد دیدم طرف با برجی ده تومن میگه کسی با من حرف نزنه از وکیل و وزیر بالاترم😂

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بیشتر ببینید
یا علیییییواسه یه نفر من با با حقوق سه ماه کسی ک 500 داره کل مشکلات زندگیم حل میشع

یعنی کل مشکلاتت با یک میلیارد و نیم حل میشه ا میلیارد و نیم پول یه ماشین معمولی و نه چندان بالاست باهاش ۴۰ متر خونه تو شهر بزرگ نمیدن

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم دوبی زندگی میکنهمیگه بلیط رفت و برگشتش به تهران انقده

خب چرت محض میگه !!! خودت میتونی راحت چک کنی قیمت پرواز هارو از سایت های فروش بلیط 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
واقعا ادم قانعی هستی دستت درد نکنه

اره کلا همیشه چوب قانع بودنمو میخورم 😂😪

درخواست نده.                                                               به نام خدای صحرای طبس......                                        داد معشوق به عاشق پیغام /که کند مادر تو با من جنگ.      چی میشد اگه اینجوری نمیشد اگه ما قسمت هم می شدیم ؟مگه به کجای دنیا بر می خورد مگه چه اتفاقی می افتاد؟؟                                                                                        اون روزی ک بگم قسم شد با همونی ک خواستم ازدواج کردم و بهترین زندگی رو داریم و خیلی خیلی خوشبختیم اون روز خیلی نزدیکه ...... این و ۵تیر ۱۴۰۴ نوشتم و به کائنات زمان دادم که همه چیز رو برام تحت فرمان الهی جور کنن

بیشتر ببینید
دوستم دوبی زندگی میکنهمیگه بلیط رفت و برگشتش به تهران انقده

رفت و برگشت دبی حدود ۳۰ تومنه ولی تو دبی پول هتل و خورد و خوراک و جاهای تفریحیش به پول ما زیاده

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
خب چرت محض میگه !!! خودت میتونی راحت چک کنی قیمت پرواز هارو از سایت های فروش بلیط

ایرانی نیست
فرستاد برام قیمتا رو.

احتمالا وقتی از درد میفتی رو زانوت، من خیلی دور از تو ام،روی زانوی خودم.

رفت و برگشت باهم انقدر میشه
نه اینکه هر کدوم 500 باشه

احتمالا وقتی از درد میفتی رو زانوت، من خیلی دور از تو ام،روی زانوی خودم.