مورد دیدم طرف با برجی ده تومن میگه کسی با من حرف نزنه از وکیل و وزیر بالاترم😂
خیلی وقت است رسیدهام به این مطلب که از خیلی جهات؛ این که شکم آدمها رو پر کنی ارجحیت دارد به آن که بخواهی توی مغز پوکشان چیزی فرو کنی! چون بابت آن که چیزی فرو میکنی توی شکمشان حالا هرچی که میخواهد باشد. پول خوبی بهت میدهند. اما بابت اینکه مغزشان را پر کنی؛ پِهِن هم بارَت نمی کنند. ولابد؛ چون فکر میکنند "به قدر لزوم پر هست" و همینطوری هم خیلی چیزها حالیشان میشود که از سرشان هم زیاد استُ بیشتر از این میخواهند چه کار؟!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میشه یه یامُعید برام بخونید!؟🙏 خوندین بگین منم صلوات بفرستم براتون برام دعا کنید برسم بهش 1404/12/30به همه چیزایی ک خواستم رسیدم ... ساکنان دریا بعد از مدتی صدای امواج دریا را نمی شنوند چه تلخ است قصه ی عادت ..... درخواست نمی پذیرم. دقیقا مثل پارسال همه چیز باید اوکی بشه این سری جدی تر.... ببین کی گفتم ۱۴۰۴/۰۴/۰۴ ❤️ ص❤️یعنی میشه بگم ای خدا همونی شد ک میخواستم ؟!!