2777
2789
عزبزم مغز فقیر ما فقط به فکر جمع کردنه و به خونه ی کوچیک راضیه😂کسی ک همچین پولی ب کرایه میده مطمئن ...

خب بلاخره آدم کار میکنه که خونه و ماشین آنچنانی داشته باشه. خونه خودش یه نوع سرمایه گذاری هست نمیشه بوی من 200میلیارد پول نقد دارم ولی خونه نمیخوام بخرم یه جوریه

خب بلاخره آدم کار میکنه که خونه و ماشین آنچنانی داشته باشه. خونه خودش یه نوع سرمایه گذاری هست نمیشه ...

حالا من یه مثال کوچیک زدم برات از کسی ک میشناختم وگرنه دقیق نمیدونم چرا دلشون همچین خونه ای میخاد😂شاید پول خریدشو‌ندارن ولی چون دلشون میخاد،کرایه اش میکنن

شایدم دلشون تنوع میخاد که هرسال خونه عوض كنن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم هرکس ب نسبت پول تو دستش دنبال خونه میگردهشما برو پنت هوس های قصرالدشت و معالی آباد و نیایش رو ...

همون پنت هاوس ارم و قصرالدشت هم ماهی ۲۰۰ ۳۰۰ ندیدم البته قطعا هست ولی منظورم اینه میانگین اجاره خونه این نیست واسه خیلی لاکچریهاست ولی تو تهران چند سال پیش هم دیدم تو دیوار خونه زیاد میبینم

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
حالا من یه مثال کوچیک زدم برات از کسی ک میشناختم وگرنه دقیق نمیدونم چرا دلشون همچین خونه ای میخاد😂ش ...

مثل بعضی بازیگرهای سوپر استار که میگن اجاره نشینیم پول نداریم خونه بخریم بعد میبینی میخوان جای درجه یک تهران و خونه بزرگ لوکس زندگی کنند وگرنه میتونند خونه بخرند 

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
همون پنت هاوس ارم و قصرالدشت هم ماهی ۲۰۰ ۳۰۰ ندیدم البته قطعا هست ولی منظورم اینه میانگین اجاره خونه ...

عزیزن پنت هوس تو دیوار آگهی نمیکنن

چون مشتری خاص خودشو داره

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !