2777
2789
عنوان

اگه تو مسافرت ی خانم خودخواهی ی ااق با همسرش بخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 1886 بازدید | 66 پست

اینکه میگفت منو بچم با خانوما تو اتاق بخوابیم منطقی بود ولی اینکه بخواد سه نفری بخوابن خودخواهه چقدر رومخه کاشکی یکی بزنید تو دهنش 

💭🌚I'll show you soon how scary Plan B can be                        

بابا همینجوری دوستانه بگو خانما نظرتون چیه ما خانومانه بخوابیم که راحت باشیم یه گپی هم زدیم آقایون اذیت نشن؟ 

اینو بگی میفهمه راحت نیستید اون یکی خانم هم اگه زود اوکی بده بهت اون مجبور میشه عقب نشینی کنه بعدش ی آب آوردن چیه خب از اول یه لیوان بذاره بالاسر بچه اش 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هم نمیخوایم به همه بد بگذره هم اینکه واقعا خیلی خودخواهانه ست

شاید راحت نیست من خودمم توی جمع چون تنها  اونجا بودم همه خانواده همسر بودن ،مجبور میشدم با همسرم و بچه تو اتاق بخوابم خجالت می‌کشیدم پیششون بخوابم 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

چقدر بعضیا پررو ان واقعا عجیبه، چقدر برا خودشون ارزش و احترام نیزارن جلو بقیه ولی ما رومون نمیشه

این ارزش و احترام نیست فقط وقاحته.

مجرد که بودم یه دوستی داشتم هر وقت میومد شهر ما پیش من میموند. من یه کمی روی وسایلم حساسم دوبار اومد رو تخت من خوابید خودم مجبور شدم برم روی زمین. دفعات بعدی پیچوندم و تقریبا رابطه رو قطع کردم‌ به ضرر خودش شد

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
سه خانواده

دیگه بااین مپلا برنامه مسافرت نچین

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
بیشتر ببینید
بنطرم اونا نباید بیان چون اونجا خونه پدری منه و این خانم مهمانه

اوه اوه من فکر کردم یه مسافرت همینجوری رفتید و سوییت کرایه کردید.. خب پس سال دیگ خاستید برید سفر به کسی نگید خودتون برید خونه پدر حق با شماست

منکه جلو نامحرم نمیخوابم 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
اینکه میگفت منو بچم با خانوما تو اتاق بخوابیم منطقی بود ولی اینکه بخواد سه نفری بخوابن خودخواهه چقدر ...

دقیقا دقیقا منم میگم خب با خانوما با بچه تو بخواب

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
بیشتر ببینید
رختخوابها رو همین الان پاشو بنداز و همه چی رو واسه یه اتاق زنونه جدا و یه اتاق مردونه جدا مرتب و آم ...

نمیشه بخدا😔

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
بیشتر ببینید