2777
2789
عنوان

اگه تو مسافرت ی خانم خودخواهی ی ااق با همسرش بخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 1886 بازدید | 66 پست

چند خونواده این؟

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
بیشتر ببینید
چند خونواده این؟

سه خانواده

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بحث سخت گرفتن نیست اگه خانوما تو اتاق بخوابن دیگه مردا هم بیرونن و هیچ کس معذب نیست

چی بگم من اگر کسی بچه داشته باشه که تو سفر هم پیش اومده گاهی اتاق رو دادیم به اون شخص که راحت باشه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چی بگم من اگر کسی بچه داشته باشه که تو سفر هم پیش اومده گاهی اتاق رو دادیم به اون شخص که راحت باشه

عزیزم میدونم چی میگی بچه سه سالشه قرار نیست بی خوابی نوزادی داشته باشه ایشون میخواد مثلا شب و نصفه شب اگه اب خواست همسرشو بفرسته و خودش زحمت نکشه خب بقبه خواب نااروم جلو نامحرم داشته باشن که ایشون راحت باشه این واقعا منصفانه نیست

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
بیشتر ببینید
حوصله گریه بچه رو داری نصف شب اگ بیدار شد؟ گلم شما یا نباید با خانواده ای ک بچه کوچولو دارن برید مسا ...

بنطرم اونا نباید بیان چون اونجا خونه پدری منه و این خانم مهمانه

بیشتر ببینید
عزیزم میدونم چی میگی بچه سه سالشه قرار نیست بی خوابی نوزادی داشته باشه ایشون میخواد مثلا شب و نصفه ش ...

پس بهشون راحت بگید که معذب هستید و البته حق با شماست 

من فکر کردم نوزاد هست اون بچه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

پس بهشون راحت بگید که معذب هستید و البته حق با شماست من فکر کردم نوزاد هست اون بچه

واقعا نمیشه مهمان هستن و سخته ولی خب واقعا خودخواهی هم حد داره

بیشتر ببینید

بگو ما معذب میشیم جلو مرد دراز بکشیم اتاق برای خانم هاست

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم...یه زمانی عراقیا حمله کردن که کشور را غارت کنن وهمه با جون ودل جنگیدن..چی داخل مغزتون رخ داده که بیست میلیون افغانی داخل کشورمون دارن ثروت ملی ما را غارت میکنن وطرفداری ازشون میکنید؟؟وطن پرست باشیم

بیشتر ببینید

ایول بهتون 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

به هیچ وجه قبول نکنید سفت محکم بگید ما معذب میشیم. اگر شما خیلی معذبی پاشو برو هتل

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
هر جوری که قانون خونتون هست همون رو انجام بدید با یه شب دوشب چیزی نمیشه که

هم نمیخوایم به همه بد بگذره هم اینکه واقعا خیلی خودخواهانه ست

بیشتر ببینید