چکار میکنید؟ ی خانم که بچه کوچک داره میگه من با همسرم و بچه تو اتاق بخوابم و مابقی خانم و اقا در هال و پذیرایی
واقعا رو اعصابمه چکار کنیم
سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣ زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣ زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چی بگم من اگر کسی بچه داشته باشه که تو سفر هم پیش اومده گاهی اتاق رو دادیم به اون شخص که راحت باشه
عزیزم میدونم چی میگی بچه سه سالشه قرار نیست بی خوابی نوزادی داشته باشه ایشون میخواد مثلا شب و نصفه شب اگه اب خواست همسرشو بفرسته و خودش زحمت نکشه خب بقبه خواب نااروم جلو نامحرم داشته باشن که ایشون راحت باشه این واقعا منصفانه نیست
حوصله گریه بچه رو داری نصف شب اگ بیدار شد؟ گلم شما یا نباید با خانواده ای ک بچه کوچولو دارن برید مسا ...
بنطرم اونا نباید بیان چون اونجا خونه پدری منه و این خانم مهمانه
پس بهشون راحت بگید که معذب هستید و البته حق با شماست من فکر کردم نوزاد هست اون بچه
واقعا نمیشه مهمان هستن و سخته ولی خب واقعا خودخواهی هم حد داره
بگو ما معذب میشیم جلو مرد دراز بکشیم اتاق برای خانم هاست
کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد
هر جوری که قانون خونتون هست همون رو انجام بدید با یه شب دوشب چیزی نمیشه که
هم نمیخوایم به همه بد بگذره هم اینکه واقعا خیلی خودخواهانه ست