maral__tt مدیر استارتر عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 6204 عنوان بیاین پند امشب🤭 105 بازدید | 9 پست اگ چیزی تو زندگیتون خوبه ب هیچ وجه نگینش ب کسیب هیچ کساااااگ میخای دیگه تموم یشه بگواگر رابطه خوبی داری اوضاع مالی خوبه هرچیزی جدیدا خیلی رعایت میکنم نگم بنظرم همع انرژیشون خوب نیست لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲 بیشتر ببینیدبستن 1404/02/29 | 03:52 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maral__tt مدیر استارتر عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 6204 موافقم رعایتش میکنی؟ لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲 بیشتر ببینیدبستن
maral__tt مدیر استارتر عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 6204 باید ب این زبون لامذهب تونست دقیقاسخته اما از وقتی میبینم با گفتنش دیگ خبری ازون اتفاق نیس پس نمیگمش لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲 بیشتر ببینیدبستن
بیطرفه20هستم عضویت: 1403/03/02 تعداد پست: 3917 رعایتش میکنی؟ یه مدتی هست ارع بعد از ضربه ای ک خوردم فهمیدم دوستت هیچوقت خانوادت نمیشه
maral__tt مدیر استارتر عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 6204 یه مدتی هست ارع بعد از ضربه ای ک خوردم فهمیدم دوستت هیچوقت خانوادت نمیشه قطعا نمیشهمن نشده ب دوستم یچیز بگم فرداش اون تموم بشهی رابطه خوب باشه بگم دیگ فشنگ تمومه لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲 بیشتر ببینیدبستن
بیطرفه20هستم عضویت: 1403/03/02 تعداد پست: 3917 قطعا نمیشهمن نشده ب دوستم یچیز بگم فرداش اون تموم بشهی رابطه خوب باشه بگم دیگ فشنگ تمومه هعی
mehrabano عضویت: 1403/10/13 تعداد پست: 1140 دقیقاسخته اما از وقتی میبینم با گفتنش دیگ خبری ازون اتفاق نیس پس نمیگمش اره هیچکس از داشتن ها و شادی هامون خوشحال نمیشه پس نگیم کماندگاریش بیشتر باشه پایدارتر
maral__tt مدیر استارتر عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 6204 اره هیچکس از داشتن ها و شادی هامون خوشحال نمیشه پس نگیم کماندگاریش بیشتر باشه پایدارتر کاملا درسته👍🫠 لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲 بیشتر ببینیدبستن