2777
2789
عنوان

اگه تو مسافرت ی خانم خودخواهی ی ااق با همسرش بخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 1897 بازدید | 66 پست
شاید راحت نیست من خودمم توی جمع چون تنها اونجا بودم همه خانواده همسر بودن ،مجبور میشدم با همسرم و ب ...

خب شما راحت باشی بقیه ناراحت اشکالی نداره؟؟؟

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقاً دوست من همین کارو می‌کنه من یه بار یه اشتباهی کردم با اینا رفتم مسافرت دوتاشون چون بچه داشتن هر کدومشون یه دونه بچه دارن یکیشون یه پسر ۶ ساله یکیشون یه پسر ۳ ساله یه خونه دو خوابه گرفتن که دو تا تخت خواب دو نفره داشت قشنگ اینا به هوای اینکه بچه‌های ما روی زمین نمی‌تونن بخوابن اتاقا رو برداشتن و ما خوابیدیم با همسرم توی پذیرایی خدا شاهده تا صبح از بس رفتن دستشویی اومدن ما خواب از چشمامون گرفته شد و جالب اینه که پول خونه بین سه نفرمون به طور مساوی تقسیم شده بود یعنی اینا حقی نداشتن بدون اجازه ما برن اتاقا رو بردارن برای خودشون از اون شب به بعد من گفتم دیگه با اینا هیچ جا نمیرم هیچ وقت با اینا خونه مشترک نمی‌گیرم اگر رفتیم یه جایی مسافرت من میگم من می‌خوام خونه جدا بگیرم دارم پول می‌دم نمی‌تونم رو زمین بخوابم اگر می‌خواید با همدیگه مشترک یه جا خونه بگیریم پس باید یکی از اتاق‌ها رو من بردارم نمیشه صرف اینکه شما بچه دارید اتاق بردارید من بیفتم تو پذیرایی

من که به اجبار میرفتم 🤭ولی نمی‌دونم شرایط این بنده خدا چه جور بوده

آآره منم سفرهای دسته جمعی را همیشه به اجبار می‌رفتم چقدرم بهم بد می‌گذشت حالا اگه این خانمم به اجبار اومده باشه باز خوبه زور داره بگه منو شوهرمو بچه‌ام تنها باید بخوابیم

آآره منم سفرهای دسته جمعی را همیشه به اجبار می‌رفتم چقدرم بهم بد می‌گذشت حالا اگه این خانمم به اجبار ...

دقیقا 🤌

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

آآره منم سفرهای دسته جمعی را همیشه به اجبار می‌رفتم چقدرم بهم بد می‌گذشت حالا اگه این خانمم به اجبار ...

نه عزیزم اجبارر نبوده خودش همسرشو اصرار کرد که بریم

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
بیشتر ببینید
دقیقاً دوست من همین کارو می‌کنه من یه بار یه اشتباهی کردم با اینا رفتم مسافرت دوتاشون چون بچه داشتن ...

واقعا وقتی سعی میکنی نساز نباشی سو استفاده ها شروع میشه

بیشتر ببینید
دقیقا 🤌

متاسفانه با صحبتاتون فهمیدم شما هم خودخواهی واقعا سعی کن تجدید نظر کن اینکه اجباری هم بری دلیل نمیشه واسه راحتی شما بقیه معذب شن از چشم همه میفتی

بیشتر ببینید
حالا کجا رفتین سفر صاحب خونه چیمیگه بالاخره نتیجه تصمیم گیری چیشد😂کی کجا میخوابه

همونطور خوابیدن تو اتاق و بقیه در پذیرایی صاحب خونه هم برای اینکه به کسی بد نگذره چیزی نمیگه... واقعا از خدا میخوام این ادنای خودخواه گیر ی خودخواه تر از خودشون بیفتن همین

بیشتر ببینید

به اجبار یعنی چی؟؟؟ مگه ماها رفتیم التماس کردیم بیان خودشون پیشنهاد دادن.‌ضمنا اگه حتی همسرتون شما رو مجبور کرده باشه باز به بقیه ربط نداره باید مراعات بقیه رو بکنی. شمای نوعی رو نمیگما کلی میگم

بیشتر ببینید