میگه برا چی هست کار سنگین نمیتونی اون قدر باهاش انجام بدی
کار سنگین منظور چی
من ساعت استفادم زیادهویدیو میبینم ولی شاید یکی دوتا برنامه ای چیزی هم بزنم شاید یکی هم بازی اگه نشه هم نمیزنم همینکه کار کنه و تایپ اینا کنم سایت ببینم پی دی اف باز کنم فایل هام توش ذخیره کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لپ تاپ خودم یعنی سرفیسه اره هرچقدر بیشتر استفاده بشه بیشتر داغ میکنه و کلا پرپر میزنه و نمیشه نگاه کرد ولی مجبوری میبینم تا عوض کنم ولی نمیدونم چی بخرم
ببین گلمهمسرم میگه احتمال خیلی زیاد لپتاپت سالمه و هیچ مشکلی نداره نیاز یه لپتاپ جدید نیست که بخریفق ...
میگن صفحه این سرفیس ها باز نمیشه و تعمیرش سخته و کمتر کسی میتونه و میگن این سرفیس 4 پرو ها این مشکل رو دارن و باید مانیتور عوض بشه و کلی زنگ زدیم و پرسیدیم که گفتن 7/8 تومن مانیتورش رو عوض میکنن هنوز اونم باید بفرستیم تهران و بیاد و کلی هم طول میکشه و و منم میگم به جای اینکه به این هزینه کنیم بفروشیم جدیدش رو بخریم بلاخره کسی که استفاده پایینی داره میتونه به بهتزین شکل ازش استفاده کنه ولی من روزانه بیشتر از 10 ساعت کار میکنم و جواب نمیده
همین بازم اینو بهش گفتم میگه ببر برات خمیر ایناشو عوض کن سرویسش کنن فقط برا همینه ک داغ میکنه
خیلی ممنونم از شما
فقط ببخشید نگفتن تو این رنج قیمتی برای استفاده زیاد چه مدل لپتاپ دست دوم یا استوکی بخرم که خوب باشه؟ لمسی باشه از اونا که لپتاپ تبدیل به تبلت میشه یا کیبورد تا میشه پشتش
ببخشید اینهمه وقتتون رو میگیرم ولی خیلی ممنونم ازتون