2777
2789

خانوما من و همسرم تو دوران اقدام به بارداری هستیم 

این ماه اقدام کردیم الانم نزدیک پریودمه 

به این ماه خیلی ام امیدوارم اگه خدا بخواد فکر کنم نتیجه گرفته باشیم 🥹🥹

ولی یه چیزی نگرانم کرده 

منو همسرم دیشب و امروز به فاصله چند ساعت رابطه داشتیم 

نه خیلی آروم بود نه خیلی شدید 

ولی خیلی نگرانم کرده چون میگن ماه های اول رابطه جنسی خوب نیست 

میخوام ببینم تا زمانی که مطمئن نیستیم حامله ام بازم رابطه خطرناکه؟ ممکنه باعث سقط شه؟ 

سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات 🌹🌹🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حساس نشو من اون ماه که باردار شدم چند بار گونی ده کیلویی برنج بردم طبقه بالا و آوردم پایین روی یه ساعت هم ورزش میکردم رابطه هم داشتیم 

ولی بعد پنج هفته فهمیدم هماتوم دارم و لک بینی تا یه ماه رابطه نداشتیم بعدش که خوب شدم دوباره مثل قبل شدیم 

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باورم نمیشه بلاخره مامان شدم 😍🤭دعا کنین نی نیم سالم باشه مرسیییی❤️ اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

بیشتر ببینید
بیبی چک زدی ؟؟

آره بعد چند دقیقه هاله افتاد ولی چون زود زدم و دیرم هاله انداخت مطمئن نیستم 🥲ولی بازم این رابطه ها نگرانم کرده 

سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات 🌹🌹🌹
از همون اول تا روز قبل زایمان رابطه داشتیم رو ب شدید هیچیم نشد

اووووو چقد گرمین  😐😐😐😂😂

بچها هرکی امضامو دید تا اخر بخونههههههههه لطفا واسم دعا کنین دردسر برام درست نشه اونی ک میخاد دردسر درس کنه برام منصرف بشه یدونه برام صلوات بفرستین خدا هرچی میخایین بهتون بده اگ دعا کردین لایک کنین بفهمم حداقل 😢😢دعام کنین گناه دارم بخدا😔اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

بیشتر ببینید
از همون اول تا روز قبل زایمان رابطه داشتیم رو ب شدید هیچیم نشد

افراد مختلف متفاوته براشون این قضیه

یه عده را اصلا دکتر منع رابطه میکنه

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
بیشتر ببینید
آره بعد چند دقیقه هاله افتاد ولی چون زود زدم و دیرم هاله انداخت مطمئن نیستم 🥲ولی بازم این رابطه ها ...

نگران نباش چیزی نیس فقط اگه بچه ارومی میخوای از استرس و نگرانی دوری کن🥰👶👶👶

چشم عسلیتونم 🥰🥰
پس چرا انقد تو سایتا گفتن خطرناکه

شما باید بری دکتر زنان بررسی و معاینت کنه و اون بهت بگه که ایا رابطه برات خطر داره یا نه. افراد مختلف فرق دارن. یهو دکتر میگه طوری نیس یهو هم میگه ممنوعه رابطه

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
بیشتر ببینید

من هنوز نمی‌دونستم حامله ام سه چهار هفته بوده، و پله ها رو به شدت میدویدم هیچی نشد. بعدش که تستم مثبت شد یه بار فقط. هشت هفتگی رابطه داشتیم که چند قطره خون اومد همین باعث شد که دکتر تا آخر بارداری شیاف پروژسترون بده هییییع