2777
2789
خیلی خیلی ممنونم از شما لطفا از همسرتون هم تشکر کنید امیدوارم بازارش طلا بشهاینم دیده بودم ولی چون خ ...

فدات بشم شرمندم نکن توهم عین خواهرمون❤️

بذار الان میگه نگاه میکنم مشخصاتش رو اطلاع میدم 

کدوم بهتره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما میرم الان ببینم استوک این مدل رو خیلی ممنونم میتونه همسرتون سرفیس تعمیر کنه؟ مغازه دارن؟ کدوم ش ...

اره 

اره گلم مغازه داره 

ما بوشهر هستیم 

چون سرفیس هست 

میگه طرف دیگه خیلی بخاد بگیره دو تا سه تومن هست اونم به خاطر مدلش نه اینکه سرویسش اینقد باشه

اره اره گلم مغازه داره ما بوشهر هستیم چون سرفیس هست میگه طرف دیگه خیلی بخاد بگیره دو تا سه تومن هست ...

خیلی دوره بفرستم دستم چیزی نمیمونه درس ها و ویدیو هام و انجام بدم تا کنکور 

ولی باز ممنونم ازتون از کمک هایی که کردید

ممنونم❤️چقدر مهربونید ممنونم

فدات بشم لطف داری

●میگه لنوو ک خودت گفتی از لحاظ قیمت بالاتره حدود ۳۰ تومن هست 

اونی ک همسرم گفت یعنی اچ پی حدودا ۲۶ هست 

●از لحاظ ظاهری اچ پی میگه ظاهرش زیباتر و به روز تره 

لنوو قدیمی تر میزنه یکم ولی بازم خوبه 

● از لحاظ پردازنده میگه اون لپتاپ اچ پیه بالاتر وبهتر از لنووعه هست

خودش میگه اگر من بودم اچ پی رو برداشتم ولی میگه باید بگردی تر تمیز وسالم پیدا کنی 

تو استوک ها چه این مدل باشه چه اون مدله 

خودتم باز نگاهشون کن 

خیلی دوره بفرستم دستم چیزی نمیمونه درس ها و ویدیو هام و انجام بدم تا کنکور ولی باز ممنونم ازتون از ک ...

خواهش میکنم قشنگمم 

انشالله کنکورتم خوب بدی اون چیزی ک میخای رو قبول بشی😍🌹

فدات بشم لطف داری●میگه لنوو ک خودت گفتی از لحاظ قیمت بالاتره حدود ۳۰ تومن هست اونی ک همسرم گفت یعنی ...

نه دیگه من که سر در نمیارم زیاد اگه میگن اچ پی خوبه اون و انتخاب میکنم قیمتش هم پس از استوک اون لنوو که پیدا کردم یه یه میلیون و پونصد کمتر و پس بهتره خیلی ممنونم ازتون

خواهش میکنم قشنگمم انشالله کنکورتم خوب بدی اون چیزی ک میخای رو قبول بشی😍🌹

واقعا متشکرم ازتون خیلی کمکم کردید و وقت گذاشتید امیدوارم خدا همه خوبی هاتون و بهتون بده 

ممنونم از دعاتون ❤️