2777
2789

یهو قاطی کردم سرش 

گفتم یعنی چی آخه 

چرا باید دایی و خاله ها پدر شوهرم دعوت باشن😐💔

چون همش سالی ی یار رفت و آمد دارن؟/:

اصلا من صد سال سیاه نمی‌خوام با همچین اقوام دوووووری رفت و آمد کنم😐💔 من میگم فقط فامیل ها درجه یک و دو با دوستای نزدیک 

یه چند نفر فامیل دور تر اونم استثنا فقط!!! دوس ندارم پول مفت  بدیم به ی مشت فامیل که تهش هر چی ی پشت سرمون میگن😑😑

خدایی بیراه میگن مگه؟

میگه اگه خانواده ام گفتن باید دعوتشون کنیم تازه اونم با زن و. بچه هاشون 😐😐😐 

اینجوری جمعیت دعوتی ها سر به فلک میکشه که/:

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر کی میخواد هزینه اش رو بده مهمونم دعوت کنه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
بیشتر ببینید

شما مهمونای خودتو دعوت کن اون دیگه خودش میدونه

میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****          بیخودی گردن من ننداز ک تو ذاتت خراب بود از اولشم حست یه حس کاذب برام بود از سر شب تا دم صب فقط ی پایه برا دود انقده بد ک عادی و سرد میشدی دائم برام زود              +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید
مگه هزینه عروسیو داماد وخانوادش نمیدن خوب هرکیو‌میخوان دعوت کنن شماهم فامیلاتونو دعوت کنین

من خوشم نمیاد شلوغ بشه 

بعدشم همه چیو خود بدبختش باید بده 

آخرش همه قرض و قسطش برای ما 

خانواده اش چیزی نمیدن که

دیگه خودش گفته احترام بزار اونا هم نهایت ی شب شام میخورن میرن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم