2777
2789
عنوان

شنیدن جدا شدن روح از بدن وقتی خواب بودم همچین حالتی بهم دست داد

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 51 پست
من هر چی سعی میکردم بلند شم اصلا نمیشدم ن زبونم باز میشد ن حتی دستو پاهام

خب همونه دیگه فلج خوابه دیگه انگار روح قبل جسم از خواب بیدار میشه به اصلاح عملی هم میگن مغز بیدار میشه ولی هنوز نمی تونه به اعضای رو کنترل کنه

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای رفتم سرچ کردم من نمیدونستم تجربه نزیک ب مرگه بار اولم بود من با اختیار انجام ندادم فقط مث همیشه ...

تجربه نزدیک به مرگ نیست،ما چند کالبد داریم برای بعضی‌ها این اتفاق میوفته بار اول دورشدن ازجسم ترسناکه وخیلی فاصله نمیگیری از جسمت چون میترسی،بعد ممکنه خودت بخوای دورتر بری ،بعضی‌ها از کره زمین فاصله میگیرن 

ن بختیک نبود قشنگ از خودم جدا شدم ن میتونستم حرف بزنم ت تکون بخورم عین همون حالت داشتم جدا میشدم

یه مدل بختک دقیقا همینه

ز اختیار جهان عقده‌ای است در دل من ؛ که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید 💌