2777
2789
عنوان

جهازمو که آووردم خونه بابام همشو خودشون صاحب شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 10159 بازدید | 270 پست
عزیزم من جات بودم همون اول همشون میزاشتم تو یه اتاق درشو میبستم و تمام اگه میتونی ک مستقل بشی چ بهتر

اشتباه از من بود اول آووردم بیشترشو ریختم دم دست 

کلی ول خرجی کردم 

پولدار بودم حالیم نبود سرم داغ بود 

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچ کجا بچه رو پرت نمیکنن بیرون ولی کمک میکنن مستقل بشهنه اینکه بعد طلاق برگرده خونه والدین بگه وسای ...

توروخدا شما از این حرفها نزنید این وسایل متعلق به این خانمه خونه ای هم که زندگی می‌کنه خونه باشه خونه غریبه نیست فاز روشنفکری برندارید

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 
بیشتر ببینید
هنوز مونده برسی به حرفم علقمه زمین گیر میکنه دشمنو

خودت تجربه داشتی گلم ؟

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

فقط یه چیزی شنیدی اتفاقا اونا بیشتر حمایت میکنند

حمایت با استقلال منافات نداره

نشنیدم تجربه کردم توی همین ایران.و دیدم خارج ایران

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید
نمیزارن

حرفاتون خیلی تناقض داره

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید

حوصله جواب دادن بعضی کامنتای رومخی و ندارم چقد بی انصافید ،،،فاز دانایی بزداشتید،،خارج فلان،،یابرگشتی خونه بابات  اجازه دادن،باشی بسه

واقعا مغز دارید،،قلب چی،فکرمیکنید مینویسید یافقط شعاره؟؟؟؟

اه معنی،خانواده ،،والد شدن بچه داشتن نمیدونید مجبورنیستید حرف بزنید سکوت کنید،،،داعشن انگاذب

استارتر سعی کن آرام وصبورباشی،،،امیدوارم بزودی،وضعیتت بهترشه وراضی باشی

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
توروخدا شما از این حرفها نزنید این وسایل متعلق به این خانمه خونه ای هم که زندگی می‌کنه خونه باشه خون ...

انشالله به گفته دوستان بهترشو میخرم 

یکم حالم بهتر شد 🙏

حوصله جواب دادن بعضی کامنتای رومخی و ندارم چقد بی انصافید ،،،فاز دانایی بزداشتید،،خارج فلان،،یابرگشت ...

فدای تو بشم عزیزم 

ممنونم 

دعام کن با قلب بزرگت 🙏❤️‍🩹