2777
2789
عنوان

بیاید خیلی خیلی پشیمونم به خواهرم اجازه ازدواج دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1433 بازدید | 82 پست

سرنوشت هرکسی دست خودشه و شما اجازه دخالت تو این مورد نداشتی 

خودش خواسته ازدواج کنه 

و اگر سنگم از اسمون میومد شما نمیتونستی جلوشو بگیری 

خیلی دوس دارم از جمله‌ی«شما متوجه عرایضِ بنده نشدید»استفاده کنم...ولی معمولاً میگم «چرا حالیت نیس کصخل؟»😐کاش گوگل پلی یه طوری بود که میشد واسه بعضی ها شخصیت دانلود کرد😮‍💨واسه بعضی ها ادب 🤫واسه بعضی ها هم شعور 🌝 بعضیا تنظیمات کارخونشون خرابه ، یه سری صفات انسانی رو ندارن باید از گوگل پلی روشون نصب کنیم تا ادم بالغی شن!ناکامی از تولد همزاد بخت من بود...ندارم از تو شکوه این سرنوشت من بود...

بیشتر ببینید
این حسادت نیست عزیز دلم ❤️ حسادت حالت ضربه زدن داره اما خب اگر غبطه جلوش گرفته نشه به حسادت می تونه ...

ایشون با خوش کنار نیامده دم به دقیقه نوشخوار داره برا این موضوع ۸۰درصد رو زندگی خواهرشم اثر منفی خواهد گذاشت متاسفانه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توقلبتوبشور که ببینی اسی نگران ایندشه نه چیزی

اینده ربطی ب این نداره بگی از خواهرم و شوهرش بدم میاد الان اونا جلو ازدواج این خانومو گرفتن؟ چ ربطی داره هر کی یه قسمتی داره

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید
ایشون با خوش کنار نیامده دم به دقیقه نوشخوار داره برا این موضوع ۸۰درصد رو زندگی خواهرشم اثر منفی خوا ...

حیلی بده شاید یبار از دهنش بپره یه چیزی بگه خواهرشم سنش کمه صد درصد رو زندگیشون تاثیر میزاره

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید
نگران نباش عزیزم توکه هنوزسنی نداری به همه بگو من میخواستم درس بخونم اصلابه کسی ربطی نداره انشالله ت ...

والا واسه کار و استخدامی باید اینقد درس خوند و کتاب های آنچنانی گرفت من خانوادم حمایتم نمی کنن مگه هرکس درس بخونه باید بره سرکار خودمم به این معتقد نیستم

اینده ربطی ب این نداره بگی از خواهرم و شوهرش بدم میاد الان اونا جلو ازدواج این خانومو گرفتن؟ چ ربطی ...

اینکه بقیه دارن روش فشارمیارن وترس ازاینده باعث میشه اینحرفارو بزنه وگرنه هیچ خواهری اینحرفارونمیزنه درباره خواهرش

حق داری ، درکت میکنم من ۳۲ سالمه مجرد یه پسری بود عاشقش بودم ، ازدواج کرد 💔

اینقد پسر خوب و اهل زندگی اطرافمون داریم کسی روم نظر پیدا نکرده از شانس بدم

اینکه بقیه دارن روش فشارمیارن وترس ازاینده باعث میشه اینحرفارو بزنه وگرنه هیچ خواهری اینحرفارونمیزنه ...

والا من خواهر کوچیکم زودتر ازدواج کنه خوشحالم میشم چرا باید بشینم ذهنمو رو زندگی خواهر تنیم متمرکز کنم؟ چقد چیپه این حرفاتون زشته والا ادم واسه خواهر برادر ناتنیشم این حرکاتو نمیزنه

بیشتر ببینید

عزیزم سنی نداری که چه بهتر مستقل بشی بعد ازدواج کنی بعدا حسرت همین روزها رو میخوری مگه ازدواج چیه خوب پیشر فت کن بعد به فکر ازدواج باش مگه همیشه باید بشینی تا خواستگار بیاد در خونه رو بزنه شما اگر شاغل بشی هزار نفر تو محیط کار می بینند و پا پیش می‌گذارند هدف های خودت رو دنبال کن و روی درس و کار تمرکز کن تازه وقتی خودت موقعیت اجتماعی داشته باشی مطمئن باش کیس های بهتری برات جور میشه