2777
2789
عنوان

شما شوهرتون بهتون تو دعوا بگه خوش گلدين چي ميگين بهش چيكار ميكنين

| مشاهده متن کامل بحث + 1721 بازدید | 139 پست
به نظرت چيكار ميكردم؟

حرفتو بزن نترس ازهارتوپورتش ازخودت دفاع کن دوتاحرف منطقی بزن بفکر ببریش 

مجازاتش کن جریمه کن وقتی خطاکرد

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببين پيش اين سليطه باشي بدتر ميكنه لج ميكنه ميخواد قشنگ پارت كنه فقط بايد عين خودش رفتار كرد اون ميگ ...

چون تورو شناخته میدونه چجوری بنشوندت سرجات وزنی نیستی که سالاری کنه

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
اولا سعیتو کن درست کنی ی بچه دارین بنظرماگ دیدی فایده نداره بعدا بطلاق فک کن توهیچ حرکتی نمیزنی انت ...

ن بابا بچه چيه غلط كنم بخوام بچم بيارم 

ببين من چقدر اخه دعوا كنم بحث كنم وقتي يكي در مقابل فهميدن مقاومت ميكنه 

اخه زن بدي هم نيستم به خانوادش اخم و تخم يبارم نكردم هميشه احترام نگه داشتم هر جا تو زندگي از دستم كمكي برميمود انجام دادم خودم شاغلم مستقلم كاملا يه ادم نرمالم 

چون تورو شناخته میدونه چجوری بنشوندت سرجات وزنی نیستی که سالاری کنه

اتفاقا وقتي بهش بي محلي ميكني خودش و به در و ديوار ميزنه منتهي من خيلي مهربون بودم ديگ از اين ببعد بايد كلا بيخيالش شم

حق با توعه اسی

ولی تو نرو 

اونجا خونه ی توعه

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
بیشتر ببینید
اين دومين بار بود خيلي زورم اومد بهم اينجوري گفت اونم بخاطره دوستاش

شوهرمن هردفعه موقع دعوا میگه برو خونه بابات خوش گلدین چون پدرم فوت کرده بهم برمیخوره منم میرم بعدش خودش میمونه با اخلاق گوهش

حرفتو بزن نترس ازهارتوپورتش ازخودت دفاع کن دوتاحرف منطقی بزن بفکر ببریش مجازاتش کن جریمه کن وقتی خطا ...

اتفاقا ديروز به من ميگ پس دوستاي توهم ميان به من خوش نميگذره فلان بسان منم گفتم دوستاي من كجا عين دوستاي تو هر هفته ميان اصلا ماهي يبار هم نميان ميگم اين حرف منطقي توعه مثلا ميگ ن تو منذقي كه به سلايق من احترام نميزاري منم گفتم بابا من خوشم نمياد بيام پيش چند تا نره خر ميگ من هر كسي و نميارم

ن بابا بچه چيه غلط كنم بخوام بچم بيارم ببين من چقدر اخه دعوا كنم بحث كنم وقتي يكي در مقابل فهميدن مق ...

همون دیگه ادمای خوب گیر ادمای نمک نشناس میفتن

من تو دعواها اوایل میگفتم زن بدگیرت نیومده بدبخت وگرنه حساب کاردستت میومد 

یعنی همیشه کاری کردم بیاد بپام بیفته خوبم خوبم خدانکنه بدکنه باهام یسگ میشم دومی ندارم🤣🤣

خیلی سختگیرم پاش بیفته جرش میدم اصلاااا رحم ندارم اصلا وحشی گری کنه وحشی میشم صدبرابر ازخودش بدتر براهمبن ازم حساب میبره خیلی اخلاقای بدی داشت توزندگی جمعش کردم خیلی جنگیدم توزندگیم باهاش اصلا واهمه نداشتم و ندارم

اتفاقا وقتي بهش بي محلي ميكني خودش و به در و ديوار ميزنه منتهي من خيلي مهربون بودم ديگ از اين ببعد ب ...

مرد همینه دیگه 

همون دیگه ادمای خوب گیر ادمای نمک نشناس میفتنمن تو دعواها اوایل میگفتم زن بدگیرت نیومده بدبخت وگرنه ...

ن بابا من ميگم عصابم و براي كي داغون كنم كسي كه نميفهمه بره بگرده يه الوات عين زن دوستش پيدا كنه من چرا جوونيم پاي يه بي مغز بره

ادم خشني نيستم ببين دوستاش سه تا پسرن كه يكيش زن داره ميان خونه ما ميشينن مشروب ميخورن تا صبح بعد پا ...

وای وای...وای...

شوهرت خیلللللییی بی غیرته......دوستای  نره خر عرق خورشو میاره خونه.....بعد زنشم تو جمعشون......همین دوست فردا میرینن براش و همینا کسایی هستن که فردا برای زندگیش حرف در میارن.....ً

تو واقعا حق داری....حق کاملا باتوست....بنظر من با پدرو مادرش در میون بزار...بزار اونا باهاش صحبت کنن...بگو من هر چی میگم بی فایده است......ی کاری کنید این رفیق بازی از سرش در بیاد.....عجباااااا نمیترسه تو حالت مستی کسی زنشو بغل کنه.....؟؟؟!!!خاک بر سرشون