2777
2789
عنوان

اگه یکی از عزیزانتون به انتخاب خودش مجرد میموند واکنشون چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 60 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ندارهمن برادرم خیلی سر به زیر ولی به هرحال ۲۳ سال تو ی خونه بودیم بالخره متوجه میشه ادم

ربطی به سربه زیریش نداره....ببین کسی رادوست نداره؟که شماهاباهاش مخالف باشید....خسیس نیست؟شایددوست نداره برازن خرج کنه....

به مشکل جسمی که استارتر اشاره نکرد،چرا نتونه از پس خودش بربیاد؟

من داداشم چند سال تنها تهران زندگی کرد زخم معده گرفت به خاطر اینکه کسی به غذاش نمیرسید الان چند ماهه عقد کرده خیالمون راحت شده حال جسمیشم بهتره بلاخره وجود زن تو زندگی خیلی لازمه

من امسال باید برم کربلا                                                   بدجور شکستم ، خرابم                                                                      منو نبری پیشت یادم میمونه 💔💔                                           تورو خدا دعاکنید قسمتم بشه کربلا 🙏🙏

بیشتر ببینید

شاید ضربه ای خورده شما خبر نداری

یا موردی بوده نشده و فکر کسیو نمیتونه بکنه

یا نیاز به یه یه هول دادن داره

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید

تصمیم خودشه 

فقط بهش یاد میدم از نظر بیماری‌های مقاربتی مراقب خودش باشه تازه همونم به جایگاهم نگاه میکنم که آیا من باید در این مورد باهاش صحبت کنم یا شخص دیگری

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
بیشتر ببینید
من داداشم چند سال تنها تهران زندگی کرد زخم معده گرفت به خاطر اینکه کسی به غذاش نمیرسید الان چند ماهه ...

وجود زن برای غذا پختنه؟ 

داداش شما باید خودش میتونسته غذا درست کنه 

She is working on a bio…

تصمیم خودشه فقط بهش یاد میدم از نظر بیماری‌های مقاربتی مراقب خودش باشه تازه همونم به جایگاهم نگاه می ...

اصلا اهل این حرفا نیست

اگه اینجوری بود مسلما براش زن نمیگرفتیم

دختر مردم و بدبخت کنیم