2777
2789
عنوان

بیاید خیلی خیلی پشیمونم به خواهرم اجازه ازدواج دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1417 بازدید | 82 پست

عزیزم درکت میکنم ک حس بدی داشته باشی 

به‌ این‌ فکر کن ممکن بود خواهرت مورد های خوب رو رد کنه بعد تو ازدواج میکردی 

بعدش اگه به هر دلیلی خواهرت ازدواج نمی‌کرد 

هم خودش و هم خاحوادت تو رو مقصر می‌دونستن خودتم احساس گناه میکردی 

#ملی_گرا
اینقد پسر خوب و اهل زندگی اطرافمون داریم کسی روم نظر پیدا نکرده از شانس بدم

مطمئن باش به وقتش خواستگار  واست پیدا میشه فقط ب کسی توجه نکن ک کی چی گف و کی چیکار کرد 

سختگیرن خانوادت؟

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حست کاملا" درسته.‌ ولی اگه دراز مدت نگاه کنی کار درستی کردی. فکر کن الان سال ۱۴۲۰ شده. هردو شما ازدواج کردید ولی خواهرت از شوهرش راضی نیست و هر روز آه میکشه میگه اگه میذاشتن من اون سال با فلانی ازدواج میکردم الان گیر این آدم مضخرف نمی افتادم.... 

الان هم صبوری کن و واکنش بد نشون نده تا انشاله از شر آدمای فضول خلاص بشی و ازدواج خوب بکنی. تحصیلات هم خودش یه آپشن خوب برای ازدواجه که شما داری

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸

اره خاهرمنم زودترازمن ازدواج کرد چقد دید بقیه نسبت بهم بد بود همش میگفتن یه اشکالی داره که این ازدواج نکرد اون یکیو عروس کردن ولی خب دوسال بعد ازدواج کردم باکسی که عاشقش هم بودیم شدید ولی بازم شانس نداشتم😐😐😂😂

همسرم از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️

حست کاملا" درسته.‌ ولی اگه دراز مدت نگاه کنی کار درستی کردی. فکر کن الان سال ۱۴۲۰ شده. هردو شما ازدو ...

واسه شاغل شدن دردسر داره باید کلی کتاب گرون خرید من خانوادم حمایتم نمیکنن دست و پا شکسته میخونم هرچی قسمت شد اگه نشد میرم شغل آزاد مگه مردا باید واسه شغلمون ما رو بخوان خرج زندگی از ایام قدیم برعهده مرد بوده 

واسه شاغل شدن دردسر داره باید کلی کتاب گرون خرید من خانوادم حمایتم نمیکنن دست و پا شکسته میخونم هرچی ...

اگه کارنکنی چه فایده ازاینهمه درس خوندن؟برونیمه وقت کارپیداکن خودت هرچی لازم داری بخر

اره خاهرمنم زودترازمن ازدواج کرد چقد دید بقیه نسبت بهم بد بود همش میگفتن یه اشکالی داره که این ازدوا ...

من که با کسی نیستم از رابطه های بی سر و ته هم خوشم نمیاد از اون پیشونی های بلند هم ندارم رل بیاد خواستگاریم

والا من خواهر کوچیکم زودتر ازدواج کنه خوشحالم میشم چرا باید بشینم ذهنمو رو زندگی خواهر تنیم متمرکز ک ...

همیشه این برخورد اطرافیان هست که گند میزنه به احساسات آدما. الان هم حتم دارم برخورد فامیل اونم تو عید باعث شده استارتر این حس بد رو بگیره. همش میگن اشکال نداره. ایشاله شما هم شوهر میکنی.... انگار خواهر کوچیکه شاخ غول رو شکسته. 

مردم همش دنبال بهونه واسه اذیت کردن بقیه هستن وگرنه اگه منطقی نگاه کنیم، اتفاق عجیبی نیفتاده

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸
همیشه این برخورد اطرافیان هست که گند میزنه به احساسات آدما. الان هم حتم دارم برخورد فامیل اونم تو عی ...

مرده شور هرچی فامیل فضول و بدبخته

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید
عزیزم اگه میتونی برو کار کن و درکنارش ورزش کن

فعلا که درس میخونم ببینم قسمت میشه استخدام شم اگه نشد میرم تو کار آرایشگری خودمم از بیماری خوشم نمیاد 

اولا سنی نداری هنوز. دوما دو تا دختر عموم خواهر بودن یکی ۲۵سالگی ازدواج کرد اون یکی ۲۸سالگی و دقیقا حس دختر عمو بزرگم مث تو بود . من غم رو میدیدم رو صورتش. حالا اومد و چیشد بعد چن سال ازدواج کرد و یه خونواده ی خیلی با فرهنگ و پولدار و شوهرشم عالی. الان زن عمو و فامیل فقط دختر عمو بزرگمو شوهرشو تحویل میگیرن و اون یکی دختر عموم که کوچیک بودو زود ازدواج کرد انگار فراموش شده