2777
2789

اول از همه بگم شهر ما طوریه تا بزرگتر ازدواج نکنه کوچیکتر رو شوهر نمیدن دیگه رسممون هنوز اینطوریه خلاصه 

خواهرم ۱۷ سالشه همیشه خواستگارای خوب زیاد داشت و گفت همه رو دارم رد می کنم نکنه مورد خوب نیاد خانوادم هم منتظر نظر من بودن تا دو روز به خانواده خواستگار هیچ تماسی به عنوان جواب بله یا نه نگرفتن من اولش ناراضی بودم بعدش نظرم عوض شد گفتم نکنه بعدا خواهرم نفرینم کنه منتش رو سرم باشه گفتم مبارکشون باشه خیلی خوشحال بودم براش برای خودم خیلی ناراحت بودم 

الان عقد کردن نامزدن حرفا و نگاه های اطرافیان خیلی اذیتم می‌کنه طوری شده از خواهرم و نامزدش بدم میاد تو این عید دیدنی هر جا رفتیم دخترای فامیل همه نامزد دارن رفتن سر خونه زندگیشونن من هنوز مجرد اینقد ناراحتم کوچیکتر از من ازدواج کردن من ۲۳ سالم هنوز ولی اینجا یکم سن زیادیه الان فکرشو می کنم کاش سر تصمیم اولم میموندم بالاخره اون همش ۱۷ سالش وقت زیاد داشت حداقل دیپلمشو می‌گرفت ازدواج خواهرم هیچ چیزی جز سرشکستگی برای من نداشت 

خواستگارام موردای مناسبی نبودن چند وقتیه دیگه خواستگار ندارم نگرانم اینجا هم دید خوبی ندارن دختر بزرگ بمونه 

چقد حسادت واقعا بده اینطوری متاسفم

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم منم دختر بزرگترم و هنوز ازدواج نکردم و قشنگ می بینم دیدها نسبت به من بدتر شده 

ولی توجه نکن... 

و برات دعا می کنم و میگم الهی که یک شوهر خییییلی خوب گیرت بیاد و اون قدر تو زندگی زناشوییت خوشبخت بشی که همه زود قضاوت گران در مقابلت شرمنده بشند ❤️

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
الان کجاش زوحسادت دیدی؟

تو ندیدی چشماتو بشور ک ببینی 

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید

دقیقا حرفتو میفهمم ی شهرایی هستن ک دختر بالای 20 سال رو ترشیده میبینن و فک میکنن سنشون خیلی زیاده، من خودم 20 سالمه خیلیم خاستگار دارم ولی بابام نمیذاره ک حتی از در بیان داخل، خیلی اعصابم خورده میترسم چارسال دیگ ک سنم بیشتر شد همش حسرت این روزا ک خاستگار دارمو بخورم، واقن نمیدونم با بابام چیکار کنم

چقد حسادت واقعا بده اینطوری متاسفم

این حسادت نیست عزیز دلم ❤️ 

حسادت حالت ضربه زدن داره 

اما خب اگر غبطه جلوش گرفته نشه به حسادت می تونه منجر بشه 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
دانشگاه هم چیزی نمونده تموم کنم نیاید بگید تحصیلات کن و فلان

نگران نباش عزیزم توکه هنوزسنی نداری به همه بگو من میخواستم درس بخونم اصلابه کسی ربطی نداره انشالله تومحیط،کاریت یک ازدواج خیلی عالی برات پیش بیاد

این حسادت نیست عزیز دلم ❤️ حسادت حالت ضربه زدن داره اما خب اگر غبطه جلوش گرفته نشه به حسادت می تونه ...

داره میگه از خواهرم و نامزدش بدم میاد بنده خدا چیکار باید میکرد خب واقعا درست نیس این رفتار

بیشتر ببینید