2777
2789

منظورت اینه همسرتم باشه؟ بستگی به بچه هاتم داره که ارومن یا نه ولی نظر صادقانه بگم به غلط کردن میفتی. اگه دلت گرفته یه نصفه روز برید اطراف شهر جایی که رود و دشتی چیزی هست

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر بچه ی بزرگت عاقل و‌کمک حال باشه  مثلا کارای شخصیش انجام بده و  شوهرت هم مسئولیت کارای شخصی یکی از کوچیکا را به عهده بگیره و یکیش هم شما . آره 

البته چهار چشمي باید مراقب باشید 

💪💪💪💪 

همه میگن نمیشه رفت مسافرت 

ولی خود ما هم کوچولو بودیم پدر و مادر ما رو می‌بردن مسافرت و خوش هم می‌گذشت ،چرا برای اون دوران ما بد نبود الان میشه دردسر و ...؟

اگه بچه هات شیطونن قبلش بهشون بگو تو سفر آروم باشن

من یدونه دارم پارسال عید رفتیم مشهد یکاری کرد تا همین الان بفکر مسافرت نیفتادم!! 

خدایا شکرت تو زندگیم هر اشتباهی کردم استقلالی نیستم🤣❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

بیشتر ببینید

عزیزم سخته دقیقا سن بچهای شما یا بچهای من یکیه

بعد من دو سه ماه پیش رفتم شهرستان پدری

خیلی اذیتم کردن دخترم که راه نمیره خب چار دستو پا میکرد

پسرمم که راه می‌رفت هی باید مواظبش میبودم

ولی شوهرم خداییش یکم یکممم دست به کمکم بود

ولی بخاطر بچهام نمیشه خودتو فراموش کنی

و افسرده کنی برو یکم سخته ولی خب چاره نیس

واسه کسی بخند ک واسه خندیدنت تلاش می‌کنه ✨️ 

من ک میرم تند تن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید