2777
2789
عنوان

وا جدی یعنی پزشکی دیگه بدرد نمیخوره😂😂😂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3482 بازدید | 173 پست
الان مثلا بگیم آره هوش مصنوعی جای رشتت رو میگیره انصراف میدی؟ بسه دیگه بابا

عه بازم تو😂😂 

انصراف رو نمیدونم چون به رشته دیگه ای علاقه ندارم ولی شاید به فکر یه راه دیگه برای مهارت و کار بیفتم

پشت هم شعر نوشتم که بخوانی ؛ خواندی؟ 

من مشکلی ندارم با فرستادن کارت دانشجویی گلم😊شما فکر کنم به زور می خواهید بگید دروغ میگم من همین الا ...

من به زور نمیخوام بگم شما دروغ میگی با توجه با تایپیکای خودتون حرف زدم وگرنه چه دلیلی داره کن شما رو دروغ گو خطاب کنم اگر می‌بینید لازمه کارت دانشجویی رو بزارید 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظر من پزشکی مخصوصا شاخه های عملی‌ترش جزو شغل هایی هستن که خیلی دیر با هوش مصنوعی جایگزین میشن حالا رادیولوژی یا پاتولوژی شاید سریعتر

پزشکی نیاز به معاینه بالینی داره یه سری علایم سابجکتیون که خود مریض بهمون میگه که خیلی قابل تعتماد نیست یه سریم ابجکتیو که خودمون کشف میکنیم. جدا از معاینه. هوش مصنوعی فقط میتونه علایم سابجکتیوی که خود مریض بهش داده رو تفسیر کنه اگر درست انجامش بده اونم که میگم قابل اعتنا نیست اونقدر

در ضمن ما تو ایران روزی دو ساعت برق ندارم هنوز نسخه الکتریک هزاران مشکل باهاش داریم استفاده گسترده از هوش مصنوعی حالا حالاها بعیده

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

بیشتر ببینید
عزیزم من خودم پزشکم...جهت مشاوره فقط می تونه به بیماران کمک کنه ولی آخرش مینویسه به پزشک مراجعه کنید ...

عزیزم میتونم درخواست بدم؟ یه سری سوال ها دارم در مورد علوم پایه و اینا کلا

خوشم میاد تا یکی میگه پزشکیه همه گارد میگیرن😭😂 بابا خب اگه شما هم بودید اون دوره که همه دنبال عشق و حال بودن ولی مثلا من اومدم درس خوندم ، و خب نتیجه داده رو ، دوس داشتید پیش بقیه هم بگید. نمیدونم گارد گرفتن چیه

نمیشه بابا یه رباتو گذاشتن جای جراح مغز و اعصاب جراحی کنه رید تو طرف کشتش اصلا نمیتونن

فیلماش اومده بود که ربات داره جراحی میکنه که ‌... البته یادم نیست چ عملی و از راه دور توسط پزشک کنترل میشد 

خوشم میاد تا یکی میگه پزشکیه همه گارد میگیرن😭😂 بابا خب اگه شما هم بودید اون دوره که همه دنبال عشق ...

کسی گارد نمیگیره دوست عزیز اینقدر اینجا دانشجوها و پزشکان محترم دروغ گفتن که هیچکس باور نمیکنه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
خوشم میاد تا یکی میگه پزشکیه همه گارد میگیرن😭😂 بابا خب اگه شما هم بودید اون دوره که همه دنبال عشق ...

خیلیا سال کنکور از جون و دل درس میخونن ولی نتیجه مورد نظر رو نمیگیرن از جمله خودم😭

در مسیر....🌱

بخدا یه تاپیک همین امروز بود میگفتن دیگه پزشکی بدرد نمیخوره همه ربات ها میان جاشو میگیرن

پزشکی تو ایران دیگه بدرد نمیخوره به ربات هم ربطی نداره.پزشک مجموعمون میگه دیگه پزشکی خواندن تو ایران وقت هدر دادنه خودشم تا آخر امسال مهاجرت میکنه