2777
2789
عنوان

کیا با متاهلی تنها تر شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 54 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم شاید رفتارهاش علتی داره باهاش صحبت کن شاید تونستی بامحبت وصحبت شرایط رو بهتر کنی 

اگه بهتر نشد و ذاتا آدم اینجوری هستش بحث یه عمر زندگی هستش قبل بچه دار شدن خودتو نجات بده قرار نیست تا آخر عمر بخاطر یه اشتباه بسوزی من چون مادرم دارم تحمل میکنم بخاطر دخترم

عزیزم شاید رفتارهاش علتی داره باهاش صحبت کن شاید تونستی بامحبت وصحبت شرایط رو بهتر کنی اگه بهتر نشد ...

هزار بار صحبت کردم فایده نداره منم یه دختر 4 ماهه دارم 

عزیزم چرا تلاش نمیکنی بخاطر علاقه ای که بینتون بوده و دختر گلتون رابطه خودتون و همسرتون رو درست کنید اینطوری حال روحی خودتون هم بهتر میشه و از تنهایی درمیاید ی مدت سعی کنید محبت کنید حتی بی دلیل و بخاطر خانواده تون خداروشکر کنید و به خودتون انرژی مثبت بدید 

در رابطه با موهاتون من تاپیک قبلیتون رو خوندم اگه کم خونی دارید غذا های خون ساز بخورید و حتی شده ی مقدار کم برا خودتون هر روز درست کنید و بخورید اصلا به خودتون انرژی منفی ندید اگه استرس دارید از خودتون دورش کنید استرس خودش باعث ریزش مو میشه اگه حال روحیتون خوب بشه و به خودتون برسید خیلی از مشکلاتتون حل میشه و سعی کنید هر وقت که شرایطش رو داشتید یک آزمایش کلی بدید و پیش پزشک برید تا تشخیص دقیق تری داشته باشند

کسی که مجرده تکلیفش با خودش مشخص اما کسی که متاهله نه میتونه خیانت کنه نه با کسی وارد رابطه بشه وقتی ...

خیلی درکت میکنم. من برعکسم البته خودم شوهرم رو دوست ندارم❤️‍🩹 انسان بدون عشق مثل یه مرده متحرکه

بدون ذره ای طلا؛ زیبا و پایدار تا ابد 🫶 کوروش