2777
2789
عنوان

وا جدی یعنی پزشکی دیگه بدرد نمیخوره😂😂😂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3543 بازدید | 173 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم من خودم پزشکم...جهت مشاوره فقط می تونه به بیماران کمک کنه ولی آخرش مینویسه به پزشک مراجعه کنید ...

شما پزشک پوست و مو هستید 

بعد اینجا در مورد جوش صورت و محلول مخصوص جوش از کاربرای نی نی سایت سوال می‌پرسید!!!!!

(توی تایپیکاتون کنکاش نکردم شما رو خوب یادمه )

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
جدی؟ چمیدونم والا بابام میگفت الان هوش مصنوعی گذاشتن با کمترین خطا تومور رو تشخیص میده که با چشم نمی ...

ترم چندی ؟

به این چیزا فک نکن دختر همش الکیه 

حالا شاید بتونه کمک کنه ولی ۱۰۰ درصد تشخیص و اینا نه مطمئن باش

زندگی را زندگی باید کرد...🙃🦋

حالا شما فعلا درستو بخون موقع بیکاری هم میلیونها آدم باهم بیکار میشن نه فقط شما😁

مشکل اینجاست من از بیکار تو خونه نشستم افسردگی میگیرم 

بعدشم خیلی زحمت داره تا به اخرش برسی حیفه بخوای بیکار بشینی بعدش😂

پشت هم شعر نوشتم که بخوانی ؛ خواندی؟ 

چرت و پرته پارسال هم به ما همینو میگفتن سر مهندسی کامپیوتر الان که پایان سال اولمم بهت همش چیز و شعره راستی اگه دوست داشتی بیا تاپیک یکی مونده به اخرم هر سوالی داشتی بپرس

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

بیشتر ببینید
شما پزشک پوست و مو هستید بعد اینجا در مورد جوش صورت و محلول مخصوص جوش از کاربرای نی نی سایت سوال می‌ ...

سلام عزیزم یه جایی گفته بودین سوره جن رو اگر ۴۰ بار بخونید دشمنتون دست از سرتون برداره شما خودتون نتیجه گرفتین؟

اگه جایی باعث ناراحتیتون شدم حلالم کنید🧡اگر دوست داشتین برای خانوادم دعا کنین💚 اگر بلاگرین نیاز به تبلیغات دارین یا قصد خریدن فالوور اصل رو دارین بگین باقیمتی که حتی باورتون هم نمیشه🌱بیاین باهم همین الان یه صلوات هدیه کنیم به امام زمان

بیشتر ببینید