2777
2789
عنوان

وا جدی یعنی پزشکی دیگه بدرد نمیخوره😂😂😂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3541 بازدید | 173 پست
اخه چه علتی داره یکی بیاد وانمود کنه چیزی که نیستو؟

نمیدونم 🤷‍♀️

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرت و پرته پارسال هم به ما همینو میگفتن سر مهندسی کامپیوتر الان که پایان سال اولمم بهت همش چیز و شعر ...

ممنون قشنگم 

کنکوری نیستم دانشجو ام❤😘😁

پشت هم شعر نوشتم که بخوانی ؛ خواندی؟ 

خیلیا سال کنکور از جون و دل درس میخونن ولی نتیجه مورد نظر رو نمیگیرن از جمله خودم😭

کاربر احتمالا به صلاح نبوده🥲 من واقعا ارزوم بود دندون پزشکی قبول بشم ولی خب نشد اون دانشگاهی که میخواستم و اون روز که نتایج قبولیم اومد واقعا ناراحت بودم. ولی خب یکم که گذشت یکم از حکمت این قضیه رو فهمیدم

فیلماش اومده بود که ربات داره جراحی میکنه که ‌... البته یادم نیست چ عملی و از راه دور توسط پزشک کنتر ...

اگه بخوای از این زاویه نگاه کنی که زندگی تعطیله .تو اینستا یه نفره من کلیپاشو میبینم ربات ها احساسات انسانی مثل تنفر و‌حس دوست داشته شدن و خواب رو دارن یعنی به شبیه ساز کامل انسانی

پزشکی تو ایران دیگه بدرد نمیخوره به ربات هم ربطی نداره.پزشک مجموعمون میگه دیگه پزشکی خواندن تو ایران ...

خیلی هم رشته عالی و با پرستیژیه .با عرض معذرت پزشک مجموعتون گ......و.......ه خورده.اگه بد بود اینقدر بچه ها پشت کنکور نمیموندن تا بهش برسن

من خودم یا قبول میشم یا خودمو میکشم

در مسیر....🌱

اینم بستگی به علاقه طرف داره. تخصص گدفتن واقعا یه روند فرسایشی داره

اره اینم هست ....😭 ولی حتما باید جز برنامه ها باشه یعنی نهایت یکی دو سال فاصله بندازی بعد بخونی برای تخصص

کاربر احتمالا به صلاح نبوده🥲 من واقعا ارزوم بود دندون پزشکی قبول بشم ولی خب نشد اون دانشگاهی که میخ ...

لطفا نگین به صلاحت نبوده بدتر آتیش میگیرم.چون فقط خودم جون کندنای سال کنکور و دبیرستانم رو دیدم و خدای من 

شما باز رشته عالی قبول شدین من چی

من یا پزشک میشم یا میمیرم راه دیگه ای وجود نداره

در مسیر....🌱

اره اینم هست ....😭 ولی حتما باید جز برنامه ها باشه یعنی نهایت یکی دو سال فاصله بندازی بعد بخونی برا ...

من خودم واقعا تو برنامه هام فعلا نیس 🥲😂 چون حس میکنم دیگه تو ۳۰ سالگی حوصله انقد درس خوندن رو ندارم. 

خب خداروشکر به خاطر پول نیومدی . نه هرچی هم‌ بشه ، فعلا فعلا ها پزشک ها از دور خارج نمیشن اگه هم قرا ...

اره و من چقدر از تکنولوژی بدم میاد کلا از بچگی خیلی از بازی کامپیوتری و اینا خوشم نمیومد 😬😬 الانم خیلی بلد نیستم در حد رفع نیاز ( کلاس هم رفتم تو بچگی ولی هیچ🤣)

لطفا نگین به صلاحت نبوده بدتر آتیش میگیرم.چون فقط خودم جون کندنای سال کنکور و دبیرستانم رو دیدم و خد ...

نمیگم قبول نشدن به صلاحه میگم اگه یه درصد اون سال قبول نشدی یا برای این بوده تو کنکور بعدی یه دانشگاه عالی قبول شی یا اینکه یه رشته خیلی بهتر که اینده درخشان تری داری 🥲

من نهم بودم یادمه میگفتن دندون هم به خاطر هوش مصنوعی به درد نمیخوره 😂😂 الان دوازدهمم ولی تا جایی که میبینم دندون پزشکا هنوز خیلی وضعشون خوبه خداروشکر 

در مورد اکثر رشته ها همینو میگن ولی اگه قرار باشه آدم بشین گوشه خونش دنبال علاقه و آیندش نره چه خبره هوش مصنوعی پیشرفت کرده که نمیشه