2777
2789
عنوان

وا جدی یعنی پزشکی دیگه بدرد نمیخوره😂😂😂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3393 بازدید | 173 پست
من داروسازیو دوست دارم🥰خیلی بهتره ولی برو دنبال علاقت این چیزام چرته

ااتفاقا دوست خودمم پزشکی دوست نداشت رفت دارو😃 من خودم دارو علاقه نداشتم 😁 ان شاءالله که یه دارو ساز خفن میشی شماهم

تو به تحریک فلک فتنه ی دوران منی 🦋 من به تصدیق نظر محو تماشای تو ام :) 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله بله خودتون بودید

احتمالا من این مطلب رو جای معتبری خونده بودم یا شنیده بودم و اینجا نقل کردم  ولی خودم تا به حال انجامش ندادم  

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
احتمالا من این مطلب رو جای معتبری خونده بودم یا شنیده بودم و اینجا نقل کردم ولی خودم تا به حال انجا ...

آها ممنونم

اگه جایی باعث ناراحتیتون شدم حلالم کنید🧡اگر دوست داشتین برای خانوادم دعا کنین💚دوست داشتین بگین حمدبخونم براتون

گفتنش عیبه؟ کاش منم‌پزشکی میخوندم کاش کنکورم گل میکاشتم نه الان با یه مدرک از دانشگاه آزاد خونه دار ...

واقعیت اینه که خب به دانشجو های رشته ما حجمه زیادی  وارد میشه اگه جایی رشته مون رو بگیم ولی اخه چه اشکال داره😃😁 زحمت کشیدیم واسه همین دیگه 

من ناراحت نمیشم از حرف شون 

ارث بابای کسی رو که نخوردم 😄😁 ویژگی وراثتی هم نبوده خودم به دست آوردم  چرا همیشه باید خودمون رو نا کافی ببینیم؟ و به خودمون افتخار نکنیم؟ 

نه نیازی به چنین کاری نیست ولی خواهش میکنم اگر پزشک نیستید اینجا کاربرا رو سر کار نزارید هرکسی هم ای ...

من مشکلی ندارم با فرستادن کارت دانشجویی گلم😊شما فکر کنم به زور می خواهید بگید دروغ میگم من همین الان تاپیک می زنم کارت دانشجویی هم میذارم کنارش هم میذارم نی نی سایت چون نمی خوام شما کارگاه های عزیز وجه من رو خراب کنید

در ضمن من دانشجو سال پنجم اردیبهشت اینترن میشم دوره دیدم می خوام دو سال بعد برم کار های زیبایی انجام ...

توی یکی از تایپیکاتون هم گفته بودین ورودی مهر 1402 هستین 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
رشته داریم تا رشته مثلا پرستاری آزاد با حسابداری آزاد خیلی فرق دارهمن خودم پرستاری آزاد آوردم امسال ...

همه رشته ها با ارزش هستن و مورد نیاز جامعه 

این مسئله ناشی از مشکلات مالیه 

بله متاسفانه خیلیا هزینه همچین رشته هایی رو ندارن 

از جمله خودم 

برای اینکه هزینه آزاد رو نداشتم تلاش کردم که برم دولتی 

البته اینم بگم جدا از علاقه 

از لحاظ درآمد حسابداری میتونه خیلی بیشتر درآمد داشته باشه نسبت ب پرستاری

هرگز هرگز هرگز بی تو نمی خندم...بی تو بر دل عشقی هرگز نمی بندم🖤🥀

چه شاخه ای از پزشکی میخونی عزیزم؟

به تخصص نرسیدم ک😄 هنوز عمومی هم تموم نکردم

تا ببینیم همین تموم میشه یا نه بعدش خدا بزرگه