2777
2789
عنوان

تصمیم به طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 76 پست
من دیگه هیچی و باور ندارمکسی که نماز و روزه اش یه روز قضا نشدهسالی ده بار کربلا و مشهد میرهمنو به ای ...

خواست خداست 

حکمت خداست ک این حال و زور ماست 

منم واسه اینکه ی ازدواج خوب بکنم چ دعا ها و نذر و نیازها ک نکردم 

نمی‌دونم چی بگم چطور ارومت کنم ک خودمم مثل توم

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یا مَولاتی یا فاطمةُ اَغیثینی ....یا مهدی فاطمه به فریادم برس

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر با درک با شهامت هستین آفرین ها دارین ،خانماا کلا یادتون نره تو‌ یک انسان هستی یک خانم برای تو ش ...

کی بدش میاداینجوری که میگی باشه مگه میزارن

دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه🌱🕊🦋
دعا کن بمیرمخودم که دلشو ندارم ولی کاش خدا زودتر جونمو بگیره راحت شم

این دعا دعای هر لحظه منه 

دوست داشتی آیدی بده باهم حرف بزنیم 

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یا مَولاتی یا فاطمةُ اَغیثینی ....یا مهدی فاطمه به فریادم برس

یه زن باید کمی هم خودخواه باشه وگرنه عمر شو پای بچه بعد شوهر بعد ….هدر میده میره

شما خودتون دارین بیش از حد گذشت میکنید که این همیشه اشتباه بدتر آسیب رسان بوده که یک خانم برای خودش عذاب درست میکنه وقتی جای تعلق ندارین چرا به زور موندن ترجیح میدین آرامش وزندگی از خودتون میگیرین که هیچ فردا روز یک بچه بیگناهم وارد یک عذابی که خودتون میسازین وارد میکنید

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
مگه نگفتی خودت کردی پس چرا همه چیو میندازی گردن خدا؟

چرا نمیبینه پس؟؟؟بنده عزیزکرده فرق داره با من؟؟

چندین ساله یه روز خوش به چشم ندیدم

و روز به روز مشکلاتم بدتر میشه

اخریش همین ازدواج کوفتی بوده،،،قرار نیس تو این دنیا منم بفهمم معنی دل خوش چیه؟؟

کو عدالت اگه عادله چرا پس هرروز یه مشکل سررراهم سبز میشه،مگه زندگی فقط به این مشکل و اون یکی ختم میشه که بگم باعث و بانیش خودم بودم؟؟

بقیه اش چی پس...

من الان یه هفتس اومدم خونه مامانم میگم کی بشه فقط برماصلا مخم نمیکشه ازبس حرف میزنن و باهم کل کل میک ...

من مامان بابام خوبن کنار اومدن 

خدا از برادرم نگذره چندساله من ازدواج کردم یه بار ازم نپرسیده زندگیت چطوره

الان دو دقیقه یه بار زنگ میزنه عصاب همه رو خورد میکنه

اینارو پر میکنه سر من 

اخ که دلم خونه بخدا

چرا نمیبینه پس؟؟؟بنده عزیزکرده فرق داره با من؟؟چندین ساله یه روز خوش به چشم ندیدمو روز به روز مشکلات ...

چند سالته 

اگر همسرت شغل دولتی داره برای نفقه اقدام کن، 

ویسی چیزی ازش داشته باش که خواسته های معقولت را میخوای و اون جواب رد میده. اگر زنگ زد صداش را ضبط کن.

کاش مادرای پسرها بدونن این کارها اول زندگی پسرشون را خراب میکنه.