2777
2789
عنوان

خواهرم نامزدش باهاش آشتی کرد آخرش

| مشاهده متن کامل بحث + 1476 بازدید | 61 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حرفاتون غیر منطقی رل سابق آدم چه دختر باشه چه پسر به همسر آیندش هیچ مربوط نیست و اونا خبر از سرنوشت ...

حرفم زمانی غیر منطقیه که واقعا گذشته ها گذشته باشه

شما میگین رل سابقش واسش مزاحمت ایجاد کرده 

یعنی رو زندگیه زناشویی الانش تاثیر گذاشته

اگرم به همسر ایندش ربطی نداره پس شما چرا گفتین به شوهرخواهرتون؟؟

میشه واسه ظهور امام زمان یه صلوات بفرستین؟🥺
اگه بهش مربوط نبود چطور بهش گفتی

واسه این گفتم که پسره رو تهدید کنه یا بهش بگه نامزد منه

به خواهرم هم گفتم همینو به پسره بگه تا بلکه دست از مزاحمت برداره واس ما

حرفم زمانی غیر منطقیه که واقعا گذشته ها گذشته باشهشما میگین رل سابقش واسش مزاحمت ایجاد کرده یعنی رو ...

واسه این گفتم که پسره رو تهدید کنه یا بهش بگه نامزد منه

به خواهرم هم گفتم همینو به پسره بگه تا بلکه دست از مزاحمت برداره واس ما

مگه بچه هست قهر کنه اگه قهر کنه واقعا پشه نر هم نیس

بذار خواهرتون خودش تصمیم بگیره چطور رفتار کنه

شماهم اگر خیلی دلسوزی با خواهرت حرف بزن نصیحتش کن سیاست یادش بده نه که با متلک پروندن رابطشونو خراب کنی یا کاری کنی خواهرت باهات قطع رابطه کنه

نکن برای خواهرت دردسر درست میکنی 

خودتم میشی ادم بده

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید
بذار خواهرتون خودش تصمیم بگیره چطور رفتار کنهشماهم اگر خیلی دلسوزی با خواهرت حرف بزن نصیحتش کن سیاست ...

خب من خوبشو می خوام میگم شوهرش حواسش جمع کنه مشخصه خیلی سوسوله زود قهر می کنه