2777
2789
عنوان

وا جدی یعنی پزشکی دیگه بدرد نمیخوره😂😂😂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3422 بازدید | 173 پست
بسلامتی ک پزشکیناره انصراف بده تو خونه بشینخب الان بهترین رشته رو داری غصه ی چیو میخوری انگا رشته ها ...

نه دیگه سوال منم همین بود که خب هوش مصنوعی تا حدودی رو بقیه شغل ها هم تاثیر میزاره فقط مهندسی کامپیوتر بازارش خیلی خوب میشه یا رباتیک و اینا

تو به تحریک فلک فتنه ی دوران منی 🦋 من به تصدیق نظر محو تماشای تو ام :) 

خب خداروشکر به خاطر پول نیومدی . 

نه هرچی هم‌ بشه ، فعلا فعلا ها پزشک ها از دور خارج نمیشن اگه هم قرارع بشه بعد از همه رشته ها از دور خارج میشه . 

الان کلا پول توی مواردی مثل همش مصنوعی و شبکه های مجازیه 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شما پزشک پوست و مو هستید بعد اینجا در مورد جوش صورت و محلول مخصوص جوش از کاربرای نی نی سایت سوال می‌ ...

عزیزم توو تاپیکی که دو روز پیش زدم نوشتم که دختر عموم به خواست خودش کاربریش بسته شد من دو تا اکانت زدم اسمش هم برات می فرستم به زور تاپیک هام تایید میشد همش ارور میداد از ایشون خواستم اکانتوشون رو بدن به من عزیزم...خیلی صمیمی هستیم اگر می خوای درخواست دوست بده عکس کارت دانشجویی برات بفرستم عزیزم نمی خوام وجه ام خراب بشه

بخدا یه تاپیک همین امروز بود میگفتن دیگه پزشکی بدرد نمیخوره همه ربات ها میان جاشو میگیرن

آره منم خونده بودمش

آخه پزشکی خیلی گسترده هست فقط درمان که نیست مثلا میتونی بعدا محقق بشی.بعدم اینی که بیل میگه مال کشورهای جهان سومی نیست عزیزم😂

سلام عزیزم یه جایی گفته بودین سوره جن رو اگر ۴۰ بار بخونید دشمنتون دست از سرتون برداره شما خودتون نت ...

سلام عزیزم من یادم نمیاد چنین چیزی گفته باشم  مطمئنید من بودم ؟

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
از جنبه ی دیگه بخوای نگاه کنی دست آوردها و پیشرفت آموخته های دانشجویان پزشکی هم بیشتر می‌شه .اگر یک ...

🤔🤔 درسته 

یعنی بیمار خودش اطلاعاتش بالاتر میره؟ خیلی خوبه اینجوری

شما پزشک پوست و مو هستید بعد اینجا در مورد جوش صورت و محلول مخصوص جوش از کاربرای نی نی سایت سوال می‌ ...

در ضمن من دانشجو سال پنجم اردیبهشت اینترن میشم دوره دیدم می خوام دو سال بعد برم کار های زیبایی انجام بدم و شاید هم تخصص پوست و مو خوندم باید ببینم دوسال بعد چی میشه

گفتنش عیبه؟ کاش منم‌پزشکی میخوندم کاش کنکورم گل میکاشتم نه الان با یه مدرک از دانشگاه آزاد خونه دار ...

عزیزم شما با هر رشته ای و از هر دانشگاهی میتونی شاغل باشی

بستگی ب خودت داره 

باید باسواد فارغ التحصیل بشی

مهارت داشته باشی و تخصص

بهترین رشته رو بخونی اما واسش تلاش نکنی بیکار میمونی

کار نمیاد در خونت رو بزنه 

باید بری دنبالش

یک فرد متخصص هیچوقت بیکار نمیمونه 

هست کسی که از دانشگاه تاپ مدرک گرفته اما نشسته تو خونه و ناله میکنه که کار نیست 

با وجودی که خیلیا با مدرک آزاد و پیام نور تونستن شاغل بشن

خودتو باور داشته باش و فکرنکن که چون آزاد بودی یعنی مدرکت بی ارزشه

هرگز هرگز هرگز بی تو نمی خندم...بی تو بر دل عشقی هرگز نمی بندم🖤🥀

🤔🤔 درسته یعنی بیمار خودش اطلاعاتش بالاتر میره؟ خیلی خوبه اینجوری

بنظرت اطلاعات مردم وقتی چندین ساله همه میگن انتی بیوتیک خوب نیس ولی هرکی میره دکتر میگه یه پنی سیلین برام بنویس ، بالا میره؟🌝

لطفا خواهرانه بیاین راهنمایی کنید 

این رو بخونید آخرش گفتم قضیه چیه

تاپیک قبلش هم موضوعش تعلیق شدن تاپیک هست

تو. یوتیوب راجب هوش مصنوعی و مشاغل سرچ کنویدئو زیاد هست اتفاقا پزشکی از اون شغل هایی هست که از بین ن ...

باشه عزیزم مرسییی❤❤

سلام عزیزم من یادم نمیاد چنین چیزی گفته باشم مطمئنید من بودم ؟

بله بله خودتون بودید

اگه جایی باعث ناراحتیتون شدم حلالم کنید🧡اگر دوست داشتین برای خانوادم دعا کنین💚دوست داشتین بگین حمدبخونم براتون

عزیزم توو تاپیکی که دو روز پیش زدم نوشتم که دختر عموم به خواست خودش کاربریش بسته شد من دو تا اکانت ز ...

نه نیازی به چنین کاری نیست 

ولی خواهش میکنم اگر پزشک نیستید اینجا کاربرا رو سر کار نزارید هرکسی هم اینجا دروغ گفته بالاخره رو شده مثل کاربر دکتر نهال یا چندتای دیگه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
عزیزم شما با هر رشته ای و از هر دانشگاهی میتونی شاغل باشیبستگی ب خودت داره باید باسواد فارغ التحصیل ...

رشته داریم تا رشته 

مثلا پرستاری آزاد با حسابداری آزاد خیلی فرق داره

من خودم پرستاری آزاد آوردم امسال پول نداشتم برم💔

در مسیر....🌱