سلامخانمامیشه یه نظری بدید ..من بدوناغراق یه انبار اسباب بازی دارم که همشون درحدی هستن که مثلا هنوز ماشین کنترلی ها سالم و تو جعبشون هستن کلی اسباب بازی های سالم که تاخودم نگم متوجه نمیشن که نو نیستن کلی بازی های فکری پازل های فکری عروسکای خزی وفیگورای گوشتی پسرم نوجوون شده و علایقشتغییرکرده همه رو کارتن کردم کاملاسالمبدون حتی یه دونه شکستگی کلا زیاد اسباب بازی میخریدم برای پسرم خوبمنگهداری میکرد حالاسوال من اینجاست بنظرشما بدمشون بهزیستی جایی یا دخترعموم ۳تا بچه داره وضع شوهرشم خوب نیست بمیرمبرابچه ها حتی یه دونه ماشین یا عروسکمندارن چندباری خودمبرای بچه هاش اسباب بازی خریدم چقد خوشحال شدن بنظرتون اگه یه جوری بحثو بکشونم به اینکه مثلا جا ندارم و پیشنهادبدم بیاد ببرشون ناراحت میشه ؟ غرورش نمیکشنه؟ ولی خودش همیشه میگه که ندارمبخرمبراشون شوهرم میگه ممکنه ناراحت بشه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .