2777
2789
عنوان

اسباب بازی های پسرم‌

339 بازدید | 28 پست

سلام‌خانمامیشه یه نظری بدید ..من بدون‌اغراق یه انبار اسباب بازی دارم که همشون درحدی هستن که مثلا هنوز ماشین کنترلی ها سالم و تو جعبشون هستن  کلی اسباب بازی های سالم  که تاخودم نگم متوجه نمیشن که نو نیستن  کلی بازی های فکری پازل های فکری عروسکای خزی وفیگورای گوشتی  پسرم نوجوون شده و علایقش‌تغییرکرده همه رو کارتن کردم کاملاسالم‌بدون حتی یه دونه شکستگی  کلا زیاد اسباب بازی میخریدم‌ برای پسرم  خوبم‌نگهداری میکرد حالاسوال من اینجاست بنظرشما بدمشون بهزیستی جایی یا دخترعموم ۳تا بچه داره وضع شوهرشم خوب نیست بمیرم‌برابچه ها حتی یه دونه ماشین یا عروسکم‌ندارن چندباری خودم‌برای بچه هاش اسباب بازی خریدم‌ چقد خوشحال شدن بنظرتون اگه یه جوری بحثو بکشونم به اینکه مثلا جا ندارم و پیشنهادبدم بیاد ببرشون ناراحت میشه ؟ غرورش نمیکشنه؟ ولی خودش همیشه میگه که ندارم‌بخرم‌براشون  شوهرم میگه ممکنه ناراحت بشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه جا ندارم اینجوری بد بگی بگو این اسباب بازی رو بچه شما گذاشتم کنار 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

نه چرا ناراحت شه ، بگو میدونی که پسرم بزرگ شده و دیگه ازشون استفاده نمیکنه و منم جا ندارم ، دوست داری بیا ببر ...

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .

هم میتونی بفروشی و با پولش وسایل دیگه براشون بگیری بعنوان عیدی بدی 

هم میتونی همونا رو عیدی بدی ....

اگه قصد فروش داری درخواست دوستی بده 

ماشینها رو من خواستارم 

پسرم عاشق ماشین و بازی فکری یه 

اگر مطمعنی دلخور نمیشن بدههرچند چیزی که میگی از نیاز به بچه زیادترهتو اینترنت بزن بهزیستی آدرس و شما ...

همین مطمئن نیستم یه وقت دوست ندارم غرورش بشکنه باخودم میگم مثلا وقتی میاد اه وناله کنم جا ندارم بگم لطف بزرگی میکنی بیای اینارو ببری جام خالی بشه