2777
2789
عنوان

دستام همش بوی خون میده 💔خیلی خسسستم

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 53 پست
گوگل والا میگه سرطان داری برای دکتر هم میگن یه رگ توی بینی هست که باید بیهوش بشی تا بسوزوننش

اتفاقا گوگل بهم گفت ۳ ساله بر اثر سرطان مردی 

ولی دیدم زنده ام دیگه حرفاش تو کتم نرفت😐💔

.🕷¿  باشَد کِه نَبآشَد ، خبری از خَبَرَم   ?🕷.

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

😂😂😂وای حق گفتی بقراان من علائم سرما خوردگی میدادن گوگل میگفت سرطان ریه داری من نشستم عررر میزدم ی ...

والا به خدا  

هم من هم برادرم این مشکل و داریم شدید شکر خدا جایی نیستیم هوا خیلی سرد باشه توی خواب هم خون دماغ... برا از وقتی هم که یادمه اینطور بودیم دکتر هم همینو گف 

بعد میزنی گوگل میگه سرطان داری 

فعلا دیگه با این کاربری فعالیتی ندارم..

اتفاقا گوگل بهم گفت ۳ ساله بر اثر سرطان مردی ولی دیدم زنده ام دیگه حرفاش تو کتم نرفت😐💔

گوگل نه که خودش زنده س،فقط کافیه آدم امیدش از دست بده،کسی هم که گوگل ساخته نظرش بر همین بود که امید رو آدم ازدست بده،ناامیدی هم ،هم برا مردا هم برا زنا همش از بیکاریه،

حتما پیگیری کن خیلییییی مهمه خون دماغ شدن نباید ساده از کنارش رد بشی با جون خودت بازی نکن

کاش همین الان بمیرم از دست این همه بدبختی خلاص شم

چیز خواستی نیست با یه دستگاهی میسوزونن دردم نداره نترس همیشه خون دماغ میشدی

صب بیدار میشم انقد قورت میدم حتی دهنم مزه خون میده

اتفاقا گوگل بهم گفت ۳ ساله بر اثر سرطان مردی ولی دیدم زنده ام دیگه حرفاش تو کتم نرفت😐💔

حتما یه دکتر برید...

مشکل همه مثل هم نیست ممکنه خطرناک باشه

گوگل همه ی حرفاش چرته..

فعلا دیگه با این کاربری فعالیتی ندارم..

دقیقااا اگه به حرفای گوگل بود من الان همه نوع سرطان رو گرفته بودم

دور از جون،قدیما این چیزا نبود ولی امید بود همه چقدر عمر میکردن،امید همه چیز یه ادمه،کافیه قطعش کنن،و گوگل دقیقا همین کارومیکنه

کاش همین الان بمیرم از دست این همه بدبختی خلاص شم

پاشو خودتو جمع کن مرد گنده بابای من سن تو بچه داشته نون یه خونواده رو میداده هم درس میخونده هم سر کار میرفته شب تا صبحم تو نگه داشتن بچه با مامانم کمک میکرده 😐