2777
2789
عنوان

میان یه مشورت بدین

30 بازدید | 5 پست

من همیشه از لباس و چیزایی که دوس داشتم زدم و تیکه تیکه طلا خریدم نمیگم زیاد ولی واقعا عیدی هام و همه چیمو جمع کردم خریدم حالا شوهرم عوض اینکه بگه زن من جمع کنه و فلانه یه بار وسط دعوا یه حرف خیلی بدی زد گفت چیز تو اون پس اندازات

چون نمی‌خواست لباس عید بخره برام می‌گفت خودت بخر بعدا پولشو میدم بهت منم میگفتم نه می‌خوام پولمو جمع کنم 

الان دیگه پشیمون شدم با اینکه همین چند روز پیش با پولاک یه گوشواره خریدم ولی الان می‌خوام سکه پارسیانمو بفروشم گوشی بخرم گوشیم خیلی داغونه 

دیگه هم پول جمع نمیکنم براش 

حس میکنم با این خسیس بازی ارزشم اومده پایین 😔توروخدا با لحن بد جواب ندید منم مثل خواهرتون

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باورم نمیشه بلاخره مامان شدم 😍🤭دعا کنین نی نیم سالم باشه مرسیییی❤️ اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

بیشتر ببینید
اول ک نباید اصن میذاشتی شوهرت بفهمه ک از همه چیت میزنی ک پس انداز کنی و کلأ پس اندازتو مخفی میکردی ا ...

آخه پول خودش همش می‌ره برا قسط و وام چیز زیادی به من نمیده

منم پولایی که تو مناسبتا گیرم میاد مثلا شوهرم میگه بیا بریم لباس بگیریم من میگم نه نمی‌خوام و اونارو جمع میکنم 

حس میکنم کارم اشتباهه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باورم نمیشه بلاخره مامان شدم 😍🤭دعا کنین نی نیم سالم باشه مرسیییی❤️ اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه پول خودش همش می‌ره برا قسط و وام چیز زیادی به من نمیدهمنم پولایی که تو مناسبتا گیرم میاد مثلا شو ...

آره اشتباهه پیش مردا خرج نکنی ارج و قربت میاد پایین 

دیگ ب این فک نمیکنن ک آدم برا زندگیشه برای روز مباداس زن زندگیه اصن اینا تو کتشون نمیره پس الکی ب خودت سختی نده تا میتونی بخور و بپوش و بگرد

یه نصیحت خواهرانه . اگه پس اندازی هم میکنی شوهرت اصلا نفهمه. هم پس انداز کن هم ازش پول بگیر خرج خودت ...

اصلا این سکه هارو نمیدونه پس انداز کردم

ولی برا خودمم خرجی نکردم 

خودشم پولی نمی‌ده چون همش قسط و این چیزا میده 

ماهانه پول کمی میگیره ولی بعد شیش ماه تسویه میکنن میده یه تیکه طلا همین چند وقت پیش یه النگو خرید ده گرم 

من میگم من که به اندازه کافی دارم تو زندگی سختی میکشم که شوهرم جمع کنه طلا بگیره دیگه برا چی پولایی که بابام میده رو خرج خودم نکنم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید