2777
2789
عنوان

نامزدم گفت حتی بلد نیستی باخانوادت حرف بزنی

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 46 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کلید همراهم نبود گفنم پشت درنمومم

اها 

کد دعوت من :OYVQGONطلاین رو سرچ کنید (معتبر هم هست )اگر خواستین با کد دعوت من اضافه شید چون در این صورت هر دومون ۷ سوت طلا هدیه میگیریم .مرسی🤍

چیزی نبود که بزرگش کنیدساده میشه حلش کردهر دو تقصیرکارید

خیلی بهم برخورو گفت حتی بلد نیسی با خانوادت حرف بزنی... اخه همیشه بهم میگع کم حرفی روابط اجتماعیت پایینه

ما ز فلک بوده ایم ، یار ملک بوده ایم * باز همانجا رویم جمله که آن شهر ماست 🤍

حالا چه اصراری به گرفتن اسنپ داشتی؟کیذاشتی ببره دیگه

اخه هی میگفت ببرمت خونتون میتونست بگه ببرم خونه مادرشوهرم بهم برخورد 

گوشی منو ازم گرفت . زنگ نیزدم چون کلید خونه رو نداشتم وسایلم خونع شوهرم گذاشته بودم

چرا گوشیتو ازت گرفته!!؟؟‌ بابای من تو کل زندگیم یه‌بار گوشیمو نگرفت. بچه‌شی مگه. چرا خودتونو تا این حد پایین می‌آرین.

گلم میگی همه جا بسته بوده خب حوصلش سررفته از اونور حتما کار داشت شما یکم زود رنجی

خب بسته باشه من باید ناراحت بشم ن اون