2777
2789
عنوان

نامزدم گفت حتی بلد نیستی باخانوادت حرف بزنی

| مشاهده متن کامل بحث + 1145 بازدید | 46 پست
خب بهش میگفتی سردمه میخوام برم خونه مردا زیاد حرف میزنن خودش انگار چی هست؟

میخاسم برم خونه مادرشوهرم وسایلم اونجا بود نگفت زنگ بزن به مامانم ببرمت خونه گفت برو خونه خودتون

ما ز فلک بوده ایم ، یار ملک بوده ایم * باز همانجا رویم جمله که آن شهر ماست 🤍

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا گوشیتو ازت گرفته!!؟؟‌ بابای من تو کل زندگیم یه‌بار گوشیمو نگرفت. بچه‌شی مگه. چرا خودتونو تا این ...

میخاست اسنپ نگیرم

خیلی بهم برخورو گفت حتی بلد نیسی با خانوادت حرف بزنی... اخه همیشه بهم میگع کم حرفی روابط اجتماعیت پا ...

به اون ربطی نداره خیلی ناراحته بره با یکی که روابط اجتماعیش خوبه. حس نی‌کنم خب می‌زنه تو سرت 

به اون ربطی نداره خیلی ناراحته بره با یکی که روابط اجتماعیش خوبه. حس نی‌کنم خب می‌زنه تو سرت

اره اعتماد بنفسمو داغون کرده

وا. ناراحت نشی ولی اونم خیلی بچه‌ست. آخه روز جمعه سرکار رفتن نداره‌. حالا شاید می‌خواسته غرورش رو حف ...

از موقع ک عقد کردیم همیشهدسرکاره حتی جمعه هام بهش زنگ میزنن میره

۱۰ سال تفاوت سنی دارید. اون از یه نسل دیگه‌ست با یه تفکر دیگه تو از یه نسل دیگه‌.

جفتتون هم شبیه بچه‌هایید فقط اون دیگه حوصله نداره طبیعیه. تو اوایل جوونیته. چهار روز دیگه همین بیرونم نمی‌برتت چون اون بیرون‌ها شو رفته دیگه خسته‌ست واسه اینکارا تو تازه اوایل خوش‌گذرونیته. بعد مردم‌ میان اینجا می‌گن وا نه منو شوهرم ۱۰ سال اختلاف داشتیم خیلی‌م خوب بود‌

خب چرا. اصلا وقت نداره یعنی؟

نه خیلی کم بیکاره

بعد این وسط مادرشوهرم میگه اون هنر توعه که جدبش کنی بابا من از پس خووم برم نمیام چ برسه اون بااخلاقش

تازه تو اوج خوب بودنم کوچتکترین اشتباهی بکنی بهت میگه