2777
2789
عنوان

اه چرا پسرا اینطوری پرنسس و پوست پیازی شدن 🤦😑🔪

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 55 پست
دیگه مثل قدیم ناز دخترا پیش شون خریدار نداره و خیلی جاها اصلا برعکسه پسرا ناز میکنن ..چون متاسفانه د ...

اونی ک دنبال هر جور رابطه ایه پس همون بهتر ک بره گمشه. این اول کامنت منو خوند ک پسرا اول شماره میخان مهلت نمیدن ادم اعتماد کنه گف اره درستشم همینه . خانم باوقاری هستید. میشه اشنا بشیم. خودشونم میدونن دخترای اینجوری کمن. لیاقتشون همون دم دستی هان ک بیست تا دوست پسر اجتماعی دارن

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
بیشتر ببینید
دیگه مثل قدیم ناز دخترا پیش شون خریدار نداره و خیلی جاها اصلا برعکسه پسرا ناز میکنن ..چون متاسفانه د ...

دقیقا حرف منم همینه چرا برای خودشون ارزش قائل نمیشن خیلی عجیبه نسل جدید با این همه عزتی که خانواده براشون می‌زاره باز هدفشون ازدواج هست چرا هدفشون رو نمیزارن یه آدم مهمی بشن ؟ یا پزشک بشن یا خدا رو بشناسند وهدف از آفرینش و....

فقط گیر کردن دوست پسر یا ازدواج تهش چیه مثلاً ؟؟؟ صد سال دوست پسر داشته باشند آخرش چی میشه ؟؟؟ اصلا فکر نمیکنن

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اگه دیدید یک‌سری آدمها مشابه هم هی سر راهتون‌قرار میگیرهیعنی شما ذهنتون در یک زمینه گیر کرده و‌باید ...

والا چیکار کنم. من واقعا بد رفتار نمیکنم. فقط اول زود جواب نمیدم و هول بازی نمیکنم. بلافاصله جواب نمیدم. و زود شماره نمیدم. 

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
بیشتر ببینید
نه قدش بلند هست قیافه خب ممکنه به دل یکی بشینه یکی نه از نظر خودم قیافه نداره خودشیفته نیست از قدیم ...

خب خانما هم بد شدن قبول ولی ببخشید شوهرتونم بی جنبه شده. حالا یه خانم یه چیز گف ک نباید فک کنه چ خبره. مجرد ک نیس. ینی چی میاد با افتخار ب تو میگه تهدیدم میکنه 🤦

بیشتر ببینید
پیام منو‌دوباره بخونمن کاری ب رفتار شما با فرد مقابل ندارم

منظورت ذهنیته؟ 

بیشتر ببینید
دقیقا حرف منم همینه چرا برای خودشون ارزش قائل نمیشن خیلی عجیبه نسل جدید با این همه عزتی که خانواده ب ...

عزیزم کاش هدف واقعا ازدواج باشه اون باز بد نیس. دیگ روابط یه اسامی عجیب غریبی گرفته ک. پسرا هم اکثرا نگیر شدن

بیشتر ببینید
خب خانما هم بد شدن قبول ولی ببخشید شوهرتونم بی جنبه شده. حالا یه خانم یه چیز گف ک نباید فک کنه چ خبر ...

اره خب قبول دارم اینم جوگیر شده اما منم جاش قرار بگیرم همش مردها پیشنهاد بدن  و دم دستی بشن شاید بدتر هم بشم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا حرف منم همینه چرا برای خودشون ارزش قائل نمیشن خیلی عجیبه نسل جدید با این همه عزتی که خانواده ب ...

اسم ازدواج سنتی رو خراب کردن. نههه خوب نیس. شناخت نیس. باید چن سال دوست باشیم. بعد نود درصدش بعد چند سال تموم میشه. ادم دیدم با دوست پسر قصد ازدواج داشتن بعد چهار سال بی خدافظی رفته یکی دیگ بعد ده سال بی خداحافظی رفته. ادم تو سنتی حداقل نظارت خانواده رو داره هدف مشخصه نخواستن همون اوایل میگن وقت تلف نمیشه برا شناخت هم هیچ فرق با دوستی نداره. 

بیشتر ببینید
عزیزم کاش هدف واقعا ازدواج باشه اون باز بد نیس. دیگ روابط یه اسامی عجیب غریبی گرفته ک. پسرا هم اکثرا ...

هعی باعث وبانیش همین دخترها وزن ها هستن که دم دستی شدن  چقدر قدیم خوب بود بچه بودم مردا مرد بودن زنها هم زن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره خب قبول دارم اینم جوگیر شده اما منم جاش قرار بگیرم همش مردها پیشنهاد بدن و دم دستی بشن شاید بدت ...

خدا نکنه یکمم قیافه یا تیپ داشته باشن. دیگ خدارو بنده نیستن. دخترام ک اویزون فقط دنبال یه نگاه پسرای دراز خوش تیپ 😑

بیشتر ببینید
هعی باعث وبانیش همین دخترها وزن ها هستن که دم دستی شدن چقدر قدیم خوب بود بچه بودم مردا مرد بودن زنه ...

اون جنگیدن ها. چن سال تلاش برا کسب رضایت خانواده ها. اون حالت تکیه گاه بودن. قدیم خیلی بیشتر بود

بیشتر ببینید
اسم ازدواج سنتی رو خراب کردن. نههه خوب نیس. شناخت نیس. باید چن سال دوست باشیم. بعد نود درصدش بعد چند ...

احسنت من والا سنتی خواستگار داشتم ازدواج کردم خیلی لذت داشت الان میترسم جدا بشم چون جو جامعه خیلی عوض شده بدم میاد مردا لات وبی غیرت شدن زنها دم دستی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
احسنت من والا سنتی خواستگار داشتم ازدواج کردم خیلی لذت داشت الان میترسم جدا بشم چون جو جامعه خیلی عو ...

نترس تو هم مظلوم نباش. از اون حرفا زد بزن دهنش. نذار عادی سازی بشه. بگو اره دختر خراب زیاد ریخته که دنبال تیغ زدنت و بعد انداختنت کنار هستن. زن زندگیه که کمه 🤦

بیشتر ببینید
اون جنگیدن ها. چن سال تلاش برا کسب رضایت خانواده ها. اون حالت تکیه گاه بودن. قدیم خیلی بیشتر بود

دقیقا من یه خواستگار داشتم هشت بار اومد التماس میکرد کنار خیابون وایمیستادم زیر پنج ثانیه ماشینا صف میشدن الان خشک میشی ماشینی نیست این یعنی بی ارزشی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40