2777
2789
عنوان

بیاین راجعب نذرایی که معجزه کرد بگید خودمم میگم♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 84893 بازدید | 1695 پست
بارها نماز استغاثه حضرت زهرا رو خوندم به امام رضا توسل کردم به جوادش قسم دادم مگه نمیگن با دل شکسته ...

سلام عزیزم

دعای سلامتی امام زمان رو نذر کن بخون 

هرچقدر که خواستی 

اول به نیت ظهور سلامتی مولا بعد به نیت خودت اگر به صلاحته

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

راستی الان یادم اومد برای خانه دار شدن پیج اینستاگرام صنم رستگار که خیلی در زمینه دعا و این مسایل آ ...

الهی خیر ببینی عزیزم. انشالله خیر این ذکرهایی که بهمون یاد دادی صد برابرش به خودت و خانواده ات برگرده. به خواسته قلبی ت برسی🤲❤️

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊

الهی خیر ببینی عزیزم. انشالله خیر این ذکرهایی که بهمون یاد دادی صد برابرش به خودت و خانواده ات برگرد ...

فداتون بشم خواهر عزیزم لطف دارید 🙏🌹🌺 خواهش میکنم 

إن شاء الله نتایج خوبی بگیرید و حاجت روا باشید همیشه 

تشکر از دعای خیرتون . بحق حضرت زهرا س همیشه سربلند باشید ❤️🙏 بازم ممنونم 😘

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
بیشتر ببینید
تا میتونی ذکر لاحول ولا قوة الا بالله العلی العظیم بگو من‌بهت قول میدم حالت خوب میشه و انقدر رشد میک ...

سلام عزیزکم روزت بخیر باشه

من ی بار از دعای سلامتی امام زمان حاجت گرفتم اونم تو حرم شاه عبدالعظیم

این هیچی، مدتیه که توی خونمون ارامش از بین رفته

مدام جنگ و جدل هست بین پدر و مادرم

مدام قهر مدام داد

قبلا اصلا همچین رفتارایی با هم نداشتن

و همزمان با یکی از اشناها قهریم

قبلا اون اشنا در حین قهر بودنمون به دعانویس مراجعه داشته که برای مادرم دعا بگیره

و خیلیم پیش دعانویس میره و گناه میکنه

من مطمئنم ی چیزی برای ما کرده

چیکار کنم؟

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

بیشتر ببینید
ببخشید میشه از اول و واصح توصیح بدید مراحلشو

عزیزم مراحل نداره که بگو نیت میکنم فلان چیز برام روشن بشه و بابتش یازده بار این ذکر انا لله و انا الیه راجعون میگم

و بعدش این یازده تارو بگو 

همین

سلام عزیزکم روزت بخیر باشهمن ی بار از دعای سلامتی امام زمان حاجت گرفتم اونم تو حرم شاه عبدالعظیماین ...

عزیزم هیچ انرژی منفی ای وقتی با توکل کامل به خدا وصلی نمیتونه اثر کنه

چهار قل آیه الکرسی حمد قدر و سوره جن زیاد بخون 

اون چهارتا سوره که برای مال و ثروت گفتم اونارم بخونی کم کم جو خونه اروم میشه 

همیشه بخون همشون کوتاهن

سلام عزیزکم روزت بخیر باشهمن ی بار از دعای سلامتی امام زمان حاجت گرفتم اونم تو حرم شاه عبدالعظیماین ...

ماهم اوضاعمون همینه

روزی نیست توی خونمون دعوا و بحث نباشه

دعوا ها تا حدی پیش میره که میخوان همدیگرو بکشن

مخصوصا منکه دوتا برادر جوون همسن و سال هم دارم بیفتن به جون هم دیگه کسی نمیتونه جداشون کنه

میترسم خدای نکرده توی این دعواها کسی کشته بشه

به جادو و سحر هم اعتقاد ندارم فکر نکنم کسی بیکار باشه بره پول بده سحر کنه مارو

ولی خب بعضی سوره ها و ذکرها میتونه آرامش بیاره 

ماهم اوضاعمون همینهروزی نیست توی خونمون دعوا و بحث نباشهدعوا ها تا حدی پیش میره که میخوان همدیگرو بک ...

خسته شدم واقعا

منم همینطور میترسم کسی اون یکی بکشه

گاهی دیگه انقدر حمله عصبی بهم دست میده بی حس میشه بدنم

بیشتر ببینید
عزیزم ببخشین من متوجه نشدم این نماز امام جواد رو گوگل کنم میاره ؟ یا چند تاعه ؟

چند مدله

معروفترین معدلش تو مفاتیح هست

دو رکعت

هر کعت یک حمد و 70 توحید

بعد از سلام هم یه دعای کوچیک داره

عزیزم دعا معراج

ممنون گلم

.خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید