2777
2789
عنوان

بیاین راجعب نذرایی که معجزه کرد بگید خودمم میگم♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 84053 بازدید | 1695 پست

بارها نماز استغاثه حضرت زهرا رو خوندم به امام رضا توسل کردم به جوادش قسم دادم مگه نمیگن با دل شکسته امام رضا رو به جوادش قسم بدی روتو زمین نمیندازه؟ امام حسین رو به رقیه سه ساله اش گلوی تیر خورده ی علی اصغرش قسم دادم چرا برام واسطه نمیشن ینی انقدر من آدم بدی هستم؟من که همیشه سعی میکنم حلال وحروم رعایت کنم سعی میکنم جلو زبونم بگیرم دل کسی نشکنه تا جایی که میتونم به فقیر کمک میکنم دیگه تا کی زار بزنم یه پدر مادر رو به جان بچشون قسم بدی هیچوقت جوابت نمیکنن پس چرا امام رضا و امام حسین خانم فاطمه زهرا رو انقدر التماس میکنم انگار ن انگار

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
۱۲۴ هزار صلواتو میگمااا میشع دقیق بگید چطور باید خوند؟

عزیزم تاپیکو بخونید گفتم به بقیه 

به نیت حاجتی که دارید نذر کنید۱۲۴ هزار صلوات میفرستید هدیه به امام زمان که حاجتتون اتفاق بیوفته

تقسیم بندی کنید بدون اینکه یه روز درمیون بفرستید یا وقفه بندازید بفرستید صلواتارو 

هرروز

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا بااشک با بیچارگی بخوای؟؟ روح خدا در توئه با عزت از خدا بخواه شک و ترس نداشته باش انتظار نکش انتظ ...

۷ ساله دارم دعا میکنم ۷ ساله دارم نذری میدم کم نیستا

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
موقع پریود خود زیارت عاشورا و صد لعن رو خودم بگم مشکلی نداره؟؟ فقط نمازبه کسی بدم بخونه اون دوران زی ...

سید ابراهیم حبیب زاده:
‍ ‍ ‌ 🍃🌺طریقه خواندن زیارت عاشورا با صد لعن و صد سلام 🌺🍃

🍀 #۱ تعداد ۱۰۰ الله اکبر گفته شود.

🍀 #۲ بعداز ۱۰۰ الله اکبر یک بار سلام گفته شود
(اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ)

و یک بار لعن
(اَللّهُمَّ  الْعَنْ اَوَّلَ ظالِمٍ ظَلَمَ حَقَّ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ آخِرَ تابِعٍ لَهُ عَلى ذلِکَ اَللّهُمَّ  الْعَنِ الْعِصابَةَ الَّتى جاهَدَتِ الْحُسَیْنَ وَ شایَعَتْ وَ بایَعَتْ وَ تابَعَتْ عَلى قَتْلِهِ اَللّهُمَّ  الْعَنْهُمْ جَمیعاً)
فقط لعن و سلام گفته شود بدونه خواندن زیارت عاشورا.

🍀 #۳ از اول زیارت عاشورا شروع به خواندن میکنیم تا ابتدای ۱۰۰ لعن ( #لعن_و_سلام_گفته_نمی_شود ) و ادامه زیارت عاشورا #خوانده_نمی_شود.

🍀 #۴ بلند میشیم و #دو_رکعت_نماز هدیه به امام حسین علیه السلام میکنیم.

🍀 #۵ بار مجدد تعداد ۱۰۰ مرتبه الله اکبر  می گوییم.

🍀 #۶ از اول زیارت عاشورا شروع به خوندن میکنیم تا به ۱۰۰ لعن که رسیدیم ( #تعدادصدلعن_وصدسلام_گفته_میشود ) بصورت کامل بعداز سلام ادامه زیارت عاشورا رو  میخونیم تا سجده.

🍀 #۷ مجدد ۲رکعت نماز زیارت امام حسین (علیه السلام) خوانده میشود.

💢حاج آقا حق شناس فرمودند بهترین #روز برای #شروع زیارت عاشورا #چهارشنبه هست.

💢موقع خواندن زیارت عاشورا اصلا باکسی نباید صحبت شود حتی یک کلام  ، بسپارید تو این یک ساعت کسی با شما کاری نداشته باشه.

💢وقت خواندن باید از طلوع تا قبل از غروب آفتاب باشد یعنی وقتی هوا روشن هست باید خوانده شود

💢ترتیب باید رعایت شود از ابتدای شماره یک تا انتهای شماره هفت
به اندازه وُسع هر روز صدقه به امام زمان داده شود

💢مهترین مطلب مراقب اعمال بودن است (ترک گناه انجام واجبات)

✅دوستان ابا عبدلله ع کسانی  که تو شماره دو اول لعن رو میگفتن فرمودن اشکالی نداره ادامه چله رو اول سلام بگن بعد لعن رو

✅مهم تر از همه چی و انجام واجبات و تر ک گناه میباشد حتی اگه تعداد صد لعن و سلام رو هم اشتباهی چنتا زیاد بشه ایت الله جاودان فرمون نیتش 100 تا بوده اشتباهی چنتا اذافه گفتن اشکال نداره

✅مهم
این چله زیارت عاشورا رو برای فرج  مولامون #حضرت_مهدی عج خونده بشه
فرج امام زمان رو روبرو قرار بدیم و حاجت خود را پشت سر فرج امام زمان(عج)قرار بدیم

✅🌹دوست داران ایت الله حق شناس و مجتهدی ره

منبع : کانال ایتا 
hghshenas110 🏴 کانال👈 قبلش @ بگذارید

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
بیشتر ببینید
شرمنده بذار نگم ولی حاجت محال نیست فقط یه در برام باز کنن همین که منم دنگ آرامش رنگ زندگی رو ببینم

مشکلی نداره عزیزم نگو

ولی یادت باشه جواب میده توکل کن همونجوری که موسی و ابراهیم به خدا توکل کردن 

لایک

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
بیشتر ببینید