2777
2789
عنوان

می خوام سال کنکور خودخوان باشم😭

213 بازدید | 22 پست

رفتم مدرسه ای که مدیر می خواست ببینتم. خیلی استرس داشتم و با لبخند و خوش و بش کنترلش کردم. حالا حدس بزن چی شد؟ اصلا نمی خواست بدونه من چه کارهایی انجام دادم و فعالیت پژوهشیم و مقام هام توی چه زمینه هایی بودن... 

فقط می خواست تبلیغ مدرسه اش رو کنه و بگه بیا این جا ولی خودخوان نه و سر کلاس ها باش! 

آخه مدرسه غیر دولتیه. نمی فهمم چرا باید یه مدرسه ی نمونه رو ول کنم و برم بین بچه هایی که به طرز فجیهی توی کوچه سیگار می کشیدن.( من دختر هستم) 

و شاید جو درس نخون برای بقیه اوکی باشه ولی من واقعا نمی تونمش. 

بعد از طرفی من گفتم پک ماز رو گرفتم دیگه و تصمیمم رو گرفتم دوازدهم آنلاین درس بخونم. گفتن هزینش چقدر بوده؟ گفتم ۱۲ برای تمامی دروس(همونم به مولا با قسط دادیم:/😂) 

برگشت گفت خب این که چیزییی نیست! عملا هنوز توی کنکور خرج نکردی!! تو استاد خوب نداشتی فکر می کنی حضوری مدرسه کمکی نمی کنه!! بیا کلاس های حضوری اساتید ما رو شرکت کن!! تو از مدرسه ی دولت میای و نمی دونی چقدر استاد مرد با سواد داریم!!! 

حالا جالب اینه هر چی من و مادرم گفتیم خب هزینش چقدره؟ می گفتن اصلااا نگرام نباشید چیزی نیست:/

چهار ساعت کوبیدیم رفتیم هیچی نشد😔😂

خواهر واقعا ساده بازی در اوردیاصلا سال کنکور این کارا چیه نمیفهممدنبال دردسری؟

آخه وقتی در جریان نیستی دو ساله خودخوانم و دبیر ها درس نمیدن و میگن خودتون کلاس برید چطور قضاوت می کنی؟:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نرو غیرانتفاعی 

منم دولتی بودم نرفتم مدرسه فقط انضباطم پایین دادن و هر دفعه ای زنگ میزدن بیا😂

البته بستگی ب مدیرتون داره

من از سالها قبل برام تجربه شده بود دوازدهمیای مدرسمون نمیرن و اوکیه

#فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

بیشتر ببینید
نرو غیرانتفاعی منم دولتی بودم نرفتم مدرسه فقط انضباطم پایین دادن و هر دفعه ای زنگ میزدن بیا😂البته ب ...

وای:))

مادرم زنگ زدن مدیر و گفتن این بچه دو ساله خودخوان هست و اگه بذارید کمتر بیاد مثل تجربیا...

وولی چون ریاضی بودم گفت نه!ریاضیامون سطحشون پایین تره!دخترتون رو از مدرسه ببرید:/

وای:))مادرم زنگ زدن مدیر و گفتن این بچه دو ساله خودخوان هست و اگه بذارید کمتر بیاد مثل تجربیا...وولی ...

اهان

رشته ات ریاضیه

حرفامو پس میگیرم فکر کردم تجربی هستی

سنمو نپرسید🙄😂 امضامو بخون 💓😏یادم بمونه، هندزفری بهترین دوست من در شبهای تاریک و خشکه. چرا خشک؟ چون قرار نیست گریه کنم بابت چیزای تکراری🙃 بسه هر چی زخم خوردم هر چی اشغال خوردم بسه هر کاری کردم که فرار کنم بسه هر کاری کردم که تموم بشه! بعضی چیزا دست من و تو نیست جانم، بعضی چیزا رو فقط میشه گذشت. راه حلش همینه. در کشورم میمانم و درستش میکنم، برای فرزندانم، نه برای انها که هر چه کردند فقط تخریب بود!حالم خوبه، اتمام حجت کردم، همین امروز، همین لحظه، اهنگ بلند بهترین دوست منه. نمیذاره فکر کنم. مغز لعنتی ام یک لحظه ساکت میشه. از اشتباهاتت جوری درس بگیر که دفعه بعد که خواستی اشتباه کنی، جای داغت بسوزه :) کتابا بهترین راهنما هستن، برای همین بزرگترین معجزه ی دین اسلام، کتابه :) کتابی از خدا، پیامبری از خدا، اهل بیتی از پیامبر، و سربازانی وفادار در انتظار انکه صورتی همچون قرص ماه دارد( عج، ارواحنا فداه) درخواست دوستی رو رد میکنم مگر اینکه باهام هماهنگ کنید🫡🤓😎  خاطرخواهام زیادن( دروغ بزرگ نی نی سایتی ها) خوشگلترین زن عمو، موذی ترین زندایی و مهربون ترین خاله...😛 سلامتی شوهرعمه های جنتلمن...سلامتی شوهرخاله های جذاب🥱

بیشتر ببینید

قربونت.

آخه مدرسه ی ما این طوره که فقط از انضباط کم نمی کنن.متاسفانه دبیرا هم مستمر رو زیر۱۵ میدن وقتی غیبت کنی و سر کلاس هم تخریبت می کنن و می ترسم این جوری روزایی که برم هم به فنا بدنم😭💔💔😂

من تیزهوشان بودم و غیبت پشت هم رو گیر میدادن و میفرستادن کمیسیون. یعنی عملا با استعلاجی عادی و غیبتای غیر موجه تازه به اینکه انضباط کم کنه هم اهمیت نمیدادم تهش میشد تو ماه 7 روز اینا غیبت کرد که داستان نشه. اگه میتونی هزینه کنی ی پرس و جو کن ی دکتر پیدا کن برات معافیت بنویسه بفرستن کمیسیون هم رد نشه و تایید کنن. هم تو مدرسه خودتی و هم لازم نیست مدرسه بری. فقط باید دی بری امتحان ترم بدی. چند تا از دوستای من این کار رو کردن و مشکلی هم نبود

و به راه آرزوها همه عمر جست‌وجوها..

من سال کنکورم بعضی از بچه‌هامون اینکارو کردن و نتیجه نگرفتن. ولی چون از فضای کنکور خیلی وقته دور بودم نمی‌دونم آیا شرایط تغییر کرده یا نه. دوستم می‌گفت می‌خواد خودخوان باشه تا وقت بیشتری برای درس داشته باشه ولی وقتی از فضای مدرسه دور شد کلا همه چیو ول کرد

دوستان. بنده همسررررر دارم و دنبال دوست جنس مخالف نیستم. لطفا درخواست ندین.  

من تیزهوشان بودم و غیبت پشت هم رو گیر میدادن و میفرستادن کمیسیون. یعنی عملا با استعلاجی عادی و غیبتا ...

بنظرت سر چه بیماری میشه چنین کاری کرد؟قطعا پول دکتر کمتر از مدرسه غیردولتیه

من سال کنکورم بعضی از بچه‌هامون اینکارو کردن و نتیجه نگرفتن. ولی چون از فضای کنکور خیلی وقته دور بود ...

یعنی درس خوندن و نتیجه نگرفتن؟...یا خوندن و چون امتحان حضوری نمی دادن افت کردن؟

این دو تا خیلی فرق میکنن و اگه شد جوابمو بدید...مرسی

بنظرت سر چه بیماری میشه چنین کاری کرد؟قطعا پول دکتر کمتر از مدرسه غیردولتیه

باورت میشه یکی از دوستای من چون دکترش پارتی داشت با سینوزیت معافیت گرفت؟ چند نفر برای معده گرفتن و ی نفر برای دیسک کمر. هر چی حادتر به نظرم بهتر. چون اونی که برا سینوزیت بود رو از دی قبول کردن تازه

و به راه آرزوها همه عمر جست‌وجوها..

باورت میشه یکی از دوستای من چون دکترش پارتی داشت با سینوزیت معافیت گرفت؟ چند نفر برای معده گرفتن و ی ...

واح!

منی که امسال یه هفته به خاطر تشنج و تحت درمان بودنم گواهی پزشکی واقعی بردم و نه تنها کسی حرفمم باور نکرد بلکه نفری دو نمره از مستمرم کم و دهنم رو سرویس کردن:)))