2777
2789
عنوان

امروز صبح اینجا حسادت ی خانوم تپل کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 41 پست

مردها اکثرشون همینن. زن دایی های من تشکیل شدند از شکم.یعنی فقط شکم گنده. حالا چاقی هم بعضیا خوش فرمند. ولی زن دایی های من شکم اویزون پر چرب.بعد چنان دایی هام ذوق زناشون میکنند اصلا شاخم درمیاد

Good vibes only💫

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا یه جوری صحبت می‌کنید انگار چاق بودن یه عیبه انگار که یه آدم چاق نمیتونه رابطه‌ی خوب یا زندگی خوب داشته باشه

چیزی نیست چند کیلو اضافه وزنه که میشه کمش کرد و دیگه نباشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید
چرا یه جوری صحبت می‌کنید انگار چاق بودن یه عیبه انگار که یه آدم چاق نمیتونه رابطه‌ی خوب یا زندگی خوب ...

دقیقا چیزی از حرفای استارتر برداشت میشه اینه که هر کی مانکنه فقط لیاقت شوهر خوب داره😐

پذیرفتن اینکه به فلان چیز حسودی کردی آفرین دارهاینکه سرکوبش کنی تبدیل میشه به عقدهکتاب نیمه تاریک وج ...

کتاب بی نظیری 

است

من سعی کردم تاپیک کتاب خوانی با موضوعات جامعه شناسی و خود شناسی ایجاد کنم ولی نمی دانم چرا سایت قبول نکرد !!!

زن یعنی زندگی 

خوشبختی به شباهت ظاهری آدم ها و سر بودن یا نبودن یکی از دو زوج از نظر تیپ و قیافه نیست 

هزار و یک عامل در زندگی زناشویی موفق نقش دارند اتفاقأ یکیش هم نداشتن حسادت است 

انشاالله شما خوشبخت ترین عالم باشید عزیزم ولی روی ظاهر آدم ها در مورد زندگیشون تصمیم نگیرید 

زن یعنی زندگی 

دقیقا چیزی از حرفای استارتر برداشت میشه اینه که هر کی مانکنه فقط لیاقت شوهر خوب داره😐

این همه آدم تپل که زندگی‌های ظاهرا خوب و نرمالی دارن

تپل بودن اگه یه جا بد باشه یکی تاثیرش رو سلامتیه یکی اینکه خود فرد هیکلش رو دوست نداشته باشه وگرنه خیلیا هم سلیقه‌اشون تپله 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید