2777
2789
عنوان

امروز صبح اینجا حسادت ی خانوم تپل کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کی تا حالا بیان کردن حسادت افرین داره؟؟..

پذیرفتن اینکه به فلان چیز حسودی کردی آفرین داره

اینکه سرکوبش کنی تبدیل میشه به عقده

کتاب نیمه تاریک وجود از دبی فورد رو بخون

در حال تلاش برای پیدا کردن خود.
پذیرفتن اینکه به فلان چیز حسودی کردی آفرین دارهاینکه سرکوبش کنی تبدیل میشه به عقدهکتاب نیمه تاریک وج ...

با حرفتون کاملا موافقم

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید
خانمه فقط عمل نکرده وگرنه شما عمل کرده خودتو با عمل نکرده اون مقایسه نکنید حالا منظورم فقط شما نیس م ...

این خانووم اتفاقا عمل کرده بود کااااملا 

مقایسه نکردم فقط میخواستم بدونم این حسی که دارم واقعیه یا توهمه 

بخدا من خودم یک گرم اضافه وزن ندارم 

اما خب اون خانمم شاید خیلی از قسمتای زندگیش سختی کشیده و خدا با قرار دادن یه همسرخوب تو مسیر زندگیش براش جبران کرده 

خیلی وقتا به این نتیجه میرسم تو مقوله ازدواج قیافه زیااد ملاک نیست چون دیدم چه دخترای خوشگل و خوش اندام و مهربونی که تا ۴۰ و خورده ای سالگی مجرد موندن 

و دخترایی رو دیدم که بیماری داشتن مثلا طرف یه برجستگی دایره ای مانند تو کمرش بود و 

انحنا داشت و همه فکرمیکردن تا آخر عمر مجرد میمونه ،اما با یه پسر خوش اخلاق و خوش تیپ ازدواج کرد 

به هوای حرمش می گذرد ایامم،کوه دردم که کُنَد نام حسین (ع)آرامم..💔                      امضامو کپی نکنید لطفا❌❌❌

از کی تا حالا بیان کردن حسادت افرین داره؟؟..

همه آدمها ته وجودشون حس حسادت دارند حس های دیگه هم دارند خوب و بد چه ایرادی داره بیان کنند؟ حتما باید همیشه خودشونو خوب نشون بدن؟

کاربر سه سال پیش 😒

تا وقتی صبحا پا می شم و می بینم که مردم قیافهی مردم رو یگ اصل برای ازدواج قرار می دن انگیزم برای ازدواج نکردن بیشتر می شه

چه ربطی به وزن طرف داره بابا بی خیال😁🤦🏻‍♀️یه عمر زندگیههههه

هیچ آدم عاقلی نمیاد به خاطر قیافه ی آدم خفن رو از دست بده

همه آدمها ته وجودشون حس حسادت دارند حس های دیگه هم دارند خوب و بد چه ایرادی داره بیان کنند؟ حتما بای ...

گاهی وقتا این حسادت بیانش به خود اون طرف تبدیل به تیکه و کنایه و طعنه میشه که اصلا خوب نیس

حس های بدشونو نگه دارن واسه خودشون نباید که هرچی به ذهن میاد بیان بشه