2777
2789
مگه زن و مرد فرقی دارن؟؟؟؟ مثل اینه که بگین یه مرد اگر آدم بکشه جانیه ولی زن اگر بکشه حتما دلیل داشت ...

من با خیانت کاملا موافقم ولی اینکه میگید گزینه ی طلاق روی میزه قبول ندارم تو ایران طلاق دست مرده خیلی ها حتی با بخشیدن مهریه هم موفق به گرفتن طلاق نمیشن چون شوهرشون نمیزارن زنشون طلاق بگیره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگه نتونه طلاق بگیره چی؟ اگه شوهرش طلاقش نده جی؟

حتما انتظار دارید الان من بگم اوکیه پس بره خیانت کنه😏

نتونه طلاق بگیره که حرفه 

شوهرش هم اگر خانم میگه بهش اهمیت نمیده چرا طلاقش نده مطمئن باشید پاش بیفته میده

من زنی رو از دوستانم دیدم که شوهرش اذیتش میکرد

طلاق گرفت و چون پدر و مادر نداشت میرفت تو خونه های مردم کارگری میکرد که خرج خودش رو در بیاره

میدونید این زن چی داشت؟ 

چیزی به اسم شرف 

آیا نمیتونست بره خودش رو به کثافت بکشه؟! 

اتفاقا چرا میتونست چون خیلی خوشگل بود و موقعیتش رو داشت

اما چون در کنار زیبایی ذات و اصل و ریشه درستی داشت تصمیم گرفت با شرافت زندگی کنه 

چند سالی تو خونه های مردم کار کرد و در کنارش تو یه مغازه هم فروشندگی کرد

بعدش هم توی یه شرکتی به عنوان منشی استخدام شد 

و در آخر هم یه آقا پسری بهش علاقمند شد و مجدد ازدواج کرد و الانم یه گل پسر دارن و خیلی هم خوشحاله😍

حالا اگر با شوهره مونده بود و در کنارش رفته بود که یه الوات عین یه گل بهش توجه کنه چی شده بود؟ 

در بهترین حالت عین یه دستمال دماغی یه گوشه رها شده بود

دارم میگم در بهترین حالت 

دیگه اتفاقاتی که توی این مسیر براش میفتاد رو نمیگم

همین چند روز پیش یه خبری خوندم که جسد سوخته یه زن توی یه خرابه پیدا شده تحقیق که کردن دیدن زنه شوهر داشته و با یه مرد متاهل هم در ارتباط نامشروع بوده 

ظاهرا با مرده به مشکل خورده و مرده رو تهدید کرده که به زنت میگم مرده هم کشتتش و جسدش رو آتیش زده😏

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Pain🔥You made me a believer

من با خیانت کاملا موافقم ولی اینکه میگید گزینه ی طلاق روی میزه قبول ندارم تو ایران طلاق دست مرده خیل ...

من خیلی قبول ندارم، به هر حال راهش ارتباط با یه مرد دیگه نیست، رابطه خارج از ازدواج همه چیو بدتر میکنه 

دلم میخواد یچیزی بگم ولی میدونم قراره همتون بریزین سرم

حس میونم آدمایی که دارن از این عقیده پیروی میکنن خودشون خیانت کارانی بیش نیستن که دنبال اینن که خودشون رو قانع کنن که مشکل از اونا نیس🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️

هرکی هر چی میخواد بگه ولی من جوابش رو نمیدم😁😂

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

من با خیانت کاملا موافقم ولی اینکه میگید گزینه ی طلاق روی میزه قبول ندارم تو ایران طلاق دست مرده خیل ...

در میان تمام نظرها این خیلی جالب بود کارشناسی  طلاق زندگی در بحران و راه فرار از فشارهای زندگی 

البته خیانت  چاره و درمان نابسامانی زندگی نیست چه برای مرد چه زن 

درست مثل دزدی  به دلیل فقر است اگر کیف شما را بدزدند حالتان بد می شود ولی اگر دزد این کار را به خاطر گرسنگی  فرزندش یا خرید دارویی که پولش را ندارد انجام بدهد چه ؟!

می گویید کاش به خودم می گفت با کمال میل پولم را به او می دادم اضطراب گم شدن کیف و مدارک و موبایل را هم نداشتم 

متاسفانه این زندگی های نکبت زده و به زور و از ترس مشکلات اقتصادی فشار خانواده ها و جامعه افراد را دچار مشکل روانی کرده و گزینه اشتباه. ا انتخاب می کنند وای با خیانت حیثیت خودشان هم نابود می شود مثل دزدی به علت فقر 

زن یعنی زندگی 

اجازه بدید به جای یک نظر صریح و سریع و شتاب زده گمی موضوع را موشکافی کنیم 

من همه جواب ها را خواندم در مورد مسایل پیچیده خانوادگی یا اجتماعی نظر دادن کار آسانی نیست 

آدم ها در موقعیت های سخت تصمیم های اشتباه زیادی می گیرند چه زن چه مرد 

با شکنجه دادن یک فرد می شه اونو وادار به اعترافات سنگین کرد حتی اعتراف به قتلی که مرتکب نشده !!!!گاهی در ظاهر همه چیز خوبه ولی روان فرد مشکل داره  مثل افراد بدبین 

من نه از خیانت دفاع می کنم نه اینقدر صفات زشت به آدم خیانت کار می چسبانم چه زن چه مرد 

دارم می گم کارهای نادرستی مثل خیانت دزدی دروغ یا جتی قتل گاهی با مقدماتی طولانی همراه هستند و متاسفانه آدمی که تحت فشار قرار می گیرد دست به عمل نابخردانه هم می زند تحلیل مسایل کاین جنینی با مطالعه و داشتن آمار دقیق ممکن است 

فقط این را می دانم که آمار طلاق نباید این قدر مهم باشد مه هرکسی را وادار به تحمل زندگی جهنمی و یا خیانت کند 

زن یعنی زندگی 

آماده باش چون قراره بهت حمله بشه

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

بچه هم داشت؟

بله بچه هم داشت وقتی میخواست طلاق بگیره 

بچه اش رو هم داد به شوهرش چون نمیتونست خرجش رو بده

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Pain🔥You made me a believer

دلم میخواد یچیزی بگم ولی میدونم قراره همتون بریزین سرمحس میونم آدمایی که دارن از این عقیده پیروی میک ...

شما پیشگویی نوستراداموس نی نی سایت😂

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/2080515