2777
2789
عنوان

در مترو دیدم یه آقا تو نی نی سایت بود بهش گفتم🔞⛔️🚫🔞🙊🙈

| مشاهده متن کامل بحث + 4008 بازدید | 157 پست
اگه ناراحتی برم😐

نه بابا

تو زیادی به در و دیوار می کوبی بهت میگم اینجا بستر عمومیه دیوار چینی نکن 

منم هرجا ممکنه پیام بزارم

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely,  بقیشم تو بگووووو ..... تو مال من نیستی تو خود منی، یعنی مال مال مال خودم فقط و فقط و...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیخی بابا

طنز هست. زاییده تخیلات طنزپردازانه خودم البته چند تا کنایه به خانوما هم داره

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely,  بقیشم تو بگووووو ..... تو مال من نیستی تو خود منی، یعنی مال مال مال خودم فقط و فقط و...

از امضا و پروفایل مشخص نیست؟به صداقت بنده نکنه شک دارین!

مرد حامله ساعت شش صبح توی نی نی سایت 

با استیکرای چرت و پرت 

و داستان سرایی های حال به هم زن و دروغ 

درد زایمان داری؟ یا مشکلی توی شیر دهی برات به وجود اومده؟ بگو کمکت کنیم خواهر!!!!! خاله زنک 

حضورشون چه عیبی داره؟

به هرحال اونام جای ابجیای ما هستن و ممکنه براشون مشکلات زناشویی ، مشکلات بارداری و مشکلات خانوادگی و همسرداری پیش بیاد و نیاز به مشورت داشته باشن .

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑

بیشتر ببینید

مطمئنی دستشون خورده شاید عاشقت شدن نمیدونی اخه مردای نی نی سایتی چقدر جذابن

اسمون به زمین بیاد حضور مردا رو تو این سایت درک‌نمیکنم

واقعا که چی مثلا 

میخوای زنها رو درک‌کن برو بشین کنار مادرت خواهرت زنت باور کن حرفهای زیادی برای گفتن دارن

بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید
تو خودت مردی‌‌؟

یه آقای محترم

بدون مواد افزودنی