2777
2789
عنوان

سوال فوق العاده شخصی دارم خواهشمندم که فقط خانما بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1545 بازدید | 81 پست
اسم کتاب اگ دچار فقدان شدید هس؟؟

نه عزیزم

گفتم اگر دچار فقدان از دست دادن عزیزی شدید خدای ناکرده

کتاب •تولستوی و مبل بنفش• رو مطالعه کنید کمک میکنه که کنار بیاید

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه عزیزمگفتم اگر دچار فقدان از دست دادن عزیزی شدید خدای ناکردهکتاب •تولستوی و مبل بنفش• رو مطالعه کن ...

واقعا؟😔😔مبل بنفش راجب چیع؟من ازلحاظ روحی بهم ریختم تازه خواهرموازدست دادم نبودش داره ازپادرم میاره

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

سدر یه پودری هس مثل حنا اما رنگ نداره فقط بو و رنگش شبیه حنا هس داخل حموم به مدت رب ساعت یا بیست دقه ...

بینهایت ممنونم از توضیحت❤️

استفاده میکنم جواب بده دعا گوت هستم 

خدا خیرت بده خواهر 🫂

واقعا؟😔😔مبل بنفش راجب چیع؟من ازلحاظ روحی بهم ریختم تازه خواهرموازدست دادم نبودش داره ازپادرم میاره

خودتون رو سرگرم کنید، بیکار بمونی نشخوار ذهنی از پا در میاره آدم رو در این مواقع، سعی کن حتی اگر شاد نیستی ادای شاد بودن ادای خندیدن رو در بیاری (این کاملا اثبات شده هست)

و از روانشناس خوب، کتاب خوب، پادکست خوب غافل نشو و سرگرم باششششش

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
خودتون رو سرگرم کنید، بیکار بمونی نشخوار ذهنی از پا در میاره آدم رو در این مواقع، سعی کن حتی اگر شاد ...

خیلی ممنونم ولی هیچ رغبتی ندارم ۴ماهه خونه نشینم😔

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

خیلی ممنونم ولی هیچ رغبتی ندارم ۴ماهه خونه نشینم😔

برای همین میگم حتی اگر براتون سخت و غیرقابل تصور هم هست اما باز ادای خندیدن و شاد بودن رو در بیارید

برای همین میگم حتی اگر براتون سخت و غیرقابل تصور هم هست اما باز ادای خندیدن و شاد بودن رو در بیارید

میخندم اتفاقا ولی انگار یع پام قطعه 😔فیلم میبینم نت گردی میکنم ولی یادم نمیره اخه بچم بود انگار

میخندم اتفاقا ولی انگار یع پام قطعه 😔فیلم میبینم نت گردی میکنم ولی یادم نمیره اخه بچم بود انگار

به خودت کاملا حق بده

شما شخصی که دوست داشتید رو از دست دادید و عزاداری طبیعی ترین حق شماست

گریه میکنید ناراحت میشید بغض میکنید با یادآوری خاطرات اما در کنارش باید بدونید که همه ی اینها طبیعی هست و باید فرایند غم و پذیرش کم کم براتون اتفاق بیوفته

در واقع هدف عزاداری و غم شما اینکه که در نهایت به پذیرش برسید.

مدتی به خودتون زمان بدید ❤️

منم شرایط شما رو دارم

برادرم رو از دست دادم و همین حس ها رو دارم

برای شادی روح مامانم و برادر عزیزم یه صلوات میفرستین؟ممنونم

نه عزیزمگفتم اگر دچار فقدان از دست دادن عزیزی شدید خدای ناکردهکتاب •تولستوی و مبل بنفش• رو مطالعه کن ...

منم اول فکر کردم اسم کتاب تولستوی خدای ناکرده است 

مبل بنفش هم کتاب دیگه ایه😂😂😂😂

گفتم تولستوی چ باادبه

منم اول فکر کردم اسم کتاب تولستوی خدای ناکرده است مبل بنفش هم کتاب دیگه ایه😂😂😂😂گفتم تولستوی چ با ...

🤣🤣