2777
2789
عنوان

سوال فوق العاده شخصی دارم خواهشمندم که فقط خانما بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1548 بازدید | 81 پست
به خودت کاملا حق بدهشما شخصی که دوست داشتید رو از دست دادید و عزاداری طبیعی ترین حق شماستگریه میکنید ...

قربونت برممم مرسی مهربون جان ان شاءالله هیچوقت غم نبینید۰😍🥺🥺

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

منم شرایط شما رو دارمبرادرم رو از دست دادم و همین حس ها رو دارم

الهی بمیرممم خدای مهربون روح بزرگوارشوشاد کنه ان شاءالله .براشون فاتحه میخونم الان

😔😔😔من خیلی حالم بده فک کن دختری ک شبوروز بغلم بود بوسش میکردم یهوجلوچشای من خودشوانداخت پایین

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برممم مرسی مهربون جان ان شاءالله هیچوقت غم نبینید۰😍🥺🥺

سلامت باشید 💐🌹

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
سلامت باشید 💐🌹

عزیزمییی همچنین

الهی بمیرممم خدای مهربون روح بزرگوارشوشاد کنه ان شاءالله .براشون فاتحه میخونم الان😔😔😔من خیلی حالم ...

خدا نکنه عزیزم😔😔😔

چند ساله بود؟ از کجا خودشو انداخت؟

برای شادی روح مامانم و برادر عزیزم یه صلوات میفرستین؟ممنونم

خدا نکنه عزیزم😔😔😔چند ساله بود؟ از کجا خودشو انداخت؟

قربونت برم من ازطبقه پنجم اپارتمان😔😭۱۸سالش بودددد بچم بود انگار