2777
2789
عنوان

همورویید و زایمان طبیعی

209 بازدید | 15 پست

سلام خانوما من همورویید یا همون بواسیر دارم قراره طبیعی ان شاالله زایمان کنم خواستم ببینم تجربه دارین ؟شنیدم وحشتناکه منم خیلییی میترسم 

بواسیر من همیشه نبوده یعنی فقط موقعی که زور و فشار یا استرس داشتم بیرون میزد بدون درد و خون ریزی اما الان که ماه آخرم به خاطر تکرر ادرار همش توالتم و روم فشاره همش بیرون زده 

حالا به نظرتون به دکتر بگم ممکنه سزارین کنه؟اخه از سزارین بیشتر میترسم...و اینکه تجربه مشابه دارید؟یا دیدید؟

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به مامات حتما بگو ک همورویید داری تا انگشت نکنن برا چک کردن بخیه

خیلی ترس دارم واسه زایمان همورویید از یه طرف واژینیسم از یه طرف تحمل کم دردم از یه طرف ترس از سزارین از یه طرف😐

این چکاریه به دکتر نگفتی؟ اگه بگی احتمالا اورژانسی یا با نصف مبلغ عملت کننمنم داشتم و سز شدم

جدی؟اخه بدبختی اینه من از سزارین بیشتر میترسم قلبا دلم طبیعی میخواد ولی با وجود بواسیر سخته 

کدوم شهری شما

چ زجریه ک ما میکشیم و مردها هیچ وقت نتونستن درک کنن هنوز

من تموم این 9 ماه دغدغه ام زایمانه که هزار تا مشکل از جمله بواسیر و واژینیسم و ترس و درد و ...دارم که شوهرم راحت بی دغدغه 🤕

جدی؟اخه بدبختی اینه من از سزارین بیشتر میترسم قلبا دلم طبیعی میخواد ولی با وجود بواسیر سخته کدوم شهر ...

بله عزیزم من ۱۰ سال پیش خودم خواستم و سز شدم البته چون شقاق و همورو ئید داشتم دکتر گفت حتماااا سز باید بشی چون خیلی شدید بود 

من تبریزم

جدی؟اخه بدبختی اینه من از سزارین بیشتر میترسم قلبا دلم طبیعی میخواد ولی با وجود بواسیر سخته کدوم شهر ...

در ضمن سز ترسناک نیس که منم میترسیدم طوری که ضربان قلبم میرفت بالا حالم بد میشد بی حس بودم خودم میشنیدم همه چیو خدارو شکر عالی بود 

والله من تو اطرافم هر چی طبیعی دیدم سخت بود سز ها حالشون خوب بود