2777
2789
عنوان

کیا لنفوسیت تراپی کردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 12361 بازدید | 88 پست
سلام عزیزم اگە از اول چت هارو بخونی متوجە میشی، من و دوستم لنفو انجام ندادیم و هردو بعداز دو سقط و ا ...

باسلام دوست عزیز درسته از تایپکتون وقت زیادی میگذره ولی میخواستم بدونم دکتر افخم احمدی چجور دکتریه؟

ازش نتیجه گرفتین؟

سلام عزیزم نه متاسفانه حتی زیر نظر دکتر افخم احمدی رفتم اما دوباره سقط شد

سلام عزیزم،مامان روژان دختردار شده که بدون لنفو تونسته بچه اشو دنیا بیاره،جنینت احتمالا پسر بوده که دوباره سقط شده،حتما لنفو کن،اپکا خیلی مهمه،اپکا اون مایعیه که دور جنین تشکیل میشه و اگر ضعیف باشه احتمال سقط خیلی بالا میره،خیلی ها اپکاشون با لنفو بالا رفته و مشکلشون حل شده،پس انجامش بده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام گل من بلە نتیجە گرفتم و الان یک دختر زیبا دارم کە شش ماهشەخداروشکر ، انشاالله قسمت توهم عزیزم ا ...

سلام عزیزم 

میشه کمی بامن در مورد بارداری و نحوه استفاده از قرص راهنماییم کنین 

ممنونتون میشم منم از شهرستان میرم پیش دکتر داناییی 

رفت امد برام خیلی سخته 

من زیاد از ازمایش سر در نمیارم ولی فک کنم اپکا واسم من پنجونیم بوده قبل بارداریم  دکتر پیشنهادش واسه من لنفوسیت بود قبل بارداری اونم تا بیام ازمایشو نشون دکتر بدم حامله شدم به محض بتایه مثبت رفتم پیش دکتر و برام انوکسا اسپرین وپردنیزلوون ۵تجویز کردن و گفتن بعد هفته هشت برات لنفوسیت میکنیم اونم بعد هفته هشت رفتم برایه لنفوسیت که اونجا ازم پرسیدن به دارویه خاصی حساسیت نداری منم موقع عکس رنگی به ماده عکس رنگی حساسیت دادم  اونو گفتم و اونا هم لنفوسیتو لغو کردن برام 

الان فقط همون پردنیزلون ۵  تا هفته یازده روزی دوتا بود بعد روزی یکی شده و انوکسا و اسپرین با شیاف پروژسترون و ویتامینا

دکترم پردنیزلون رو گفته بود تا هفته ۱۳ بخورم بعد قطع کنم واقعیت خیلی ترسیدم و هنوز دارم ادامه میدم چون هرچی اصرار کردم سرم برام بنویسه قبول نکرد منم از قطع پردنیزلون میترسم الان هفته ۱۴ هستم ولی از خوردنشم عذاب وجدان دارم راهمم دوره دوباره نمیتونم برم باهاش حرف بزنم تا هفته ۱۶وقت غربالگری دوم قراره برم شما گفتین تا هفته ۱۸ ادامه دادین چه طوری به چه میزان کم و قطع کردین 

💗تاپیک بامداد خمار 💗وزن الان ۷۵🤷‍♀️
سلام عزیزم میشه کمی بامن در مورد بارداری و نحوه استفاده از قرص راهنماییم کنین ممنونتون میشم منم از ش ...

سلام عزیزم درسته زیاد گذاشته ولی شما بدون لنفوو فقط،دارو درمانی نتیجه گرفتید ؟

توکل بەخدا انشاالله این یکی رو سالم بغل میگیری عزیزم دارم شیر میدم برات دعا میکنم، زود زود بیا خبرای ...

کاش جواب بدی کاشششش شما سرم هم میزدی ؟ منم میرم میش افخم احمدی