2777
2789
عنوان

سوال فوق العاده شخصی دارم خواهشمندم که فقط خانما بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1548 بازدید | 81 پست
اخه استارتر خودش عنوان کرد ۱۷ سالشه ،،،چرا باید با کسی که تازه وارد دوران جوانیش شده اینجور برخوردی ...

بله قطعا با نحوه پاسخدهی شما به بنده و بی شخصیت خطاب کردن من ایشون نحوه مدیریت بحران نوجوانی رو یاد گرفتند ازتون دوست عزیز

ممنون میشم دیگه ریپلای نزنید❤️🙏🏻

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

🤣😂😂🤣خاک

@niniyar    

کاربر آقا تو تاپیک زنانه مزه میپرونه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید
عزیزم میشه یه خورده بیشتر توضیح بذی

سدر یه پودری هس مثل حنا اما رنگ نداره فقط بو و رنگش شبیه حنا هس داخل حموم به مدت رب ساعت یا بیست دقه بزارین رو ناحیه ک میخاین سفید میکنه جای جوش میبره منافذ باز پوست رو اوکی میکنه پوست رو آب رسانی می‌کنه کسایی ک ابله مرغون میگیرن دوسه بار در روز حموم سدر انجام بدن روز دوم دونه هاشون خشک میشه چون سدر خنکه پوست رو شفاف میکنه خلاصه خاصیت داره 

برای زیر بغل کشاله رون فقط قسمت سوراخ داخل نره همین چیز بدی هم نیست به مرور زمان سفید میکنه 

😐😐من از خانما تجربه خاستم

من خانمم

منم چندسال پیش خیلی دنبال سفید کردن اون ناحیه بودم کرم و اینا هم استفاده کردم اما تاثیر نداشت بیخیال شدن البته زیادم نیست

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
ضرری نداره؟خودت استفاده کردی ک روشن کرد؟

اره من الان یک ساله استفاده میکنم داخل بار دوم نتیجش رو متوجه میشی ضرری نداره فقط داخل سوراخ نره اطرافش هم هس تازه میگن عفونت و باکتری رو از بین میبره من لیزر میرم اما قبل لیزر استفاده کردم الانم دارم استفاده میکنم ارزونه و خاصیت داره چیز بدی هم نیس تو نت ی سرچ بزن 

ممنونم قشنگم😍❤️

استفاده کن نتیجشو اینجا بزار جیگر 

لیزر هم چون ریشه مو سوخته میشه چیزی زیر پوست نیس دو درجه پوست روشن میشه اما سدر داعمی روشن میکنه برا شیو کزدن هم از ژل استفاده کن تو اینستا هم جدیدا ترند شده 

آخرین کتابی که خوندم کوری بود و دوستش داشتماگر رمان دوست داری ما تمامش میکنیمالبته آخرین رمانی که خو ...

اسم کتاب اگ دچار فقدان شدید هس؟؟

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه