2777
2789
عنوان

تف به پریودی 😭تف به معده درد

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 40 پست

منو بگو الان پریودم بعد من پریود میشم اسهال می افتم همیشه، ازون طرف زخم معده دارم از سر شب سرویس کرده منو ،الان معده ام دلم کمرم  سرتا پام درد میکنه

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
ویتاگنوس برای خیلیا ج داده مشکلات زنانه حتی در حد نازایی رو درست میکنه ایبروگل هم برای گوارش عالیه خ ...

اخه خودم دارو میخورم باید به دکتر بگم تداخل نداشته باشن 

امتحان کنم

دل من فرش زیر پات ...🌸🌸🌸 ای وای ای وای از دل❤ درمونی رو دردم من دورت بگردم‌  من با تو بهشتم رو زمین تجربه کردم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من نمیخوام خاص باشم 😭 کاش پسر بودم ختنه میشدم ما بقی عمر راحت بودممن هنو خونریزی ام ندارم فقط لکه ب ...

عزیزم. دورت بگردم. این حرف رو نزن. موهبت یک مادر ظرافته و خاص هست چیزی که کسی نداره. (کلیشه ایه نه؟؟ 😂) اروم باش باید پذیرفت برات عادی میشه دورت بگردم 

من هلیا کرباسی فر هستم متخصص مغز و اعصاب 

اون قرصا رو بدون تجویز پزشک نخوربایوفم رو امتحان کن

نه من چون دارو میخورم 

نباید بدون مشورت بخورم به خاطر تداخل 

اما از دکتر میپرسم کدومش خوبه برام

دل من فرش زیر پات ...🌸🌸🌸 ای وای ای وای از دل❤ درمونی رو دردم من دورت بگردم‌  من با تو بهشتم رو زمین تجربه کردم 

به خاطر معده ؟

نه عزیزم پریودی رو میگم

باید از بدن و رحمت تشکر کنی هر ماه با دفع خون زاید بدنت رو پاکسازی میکنه

میتونی بهش کمک کنی با مراعات های خیلی ساده

معده شما چیه مشکلش ؟ همسرم رفلاکس شدید داشت روزه که میگرفت یا سبزی میخورد دردش میگرفت با آویشن و نمک دریا قبل غذا و بعد غذا مشکلش خیلیییی بهتر شد

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بیشتر ببینید

عزیزم من امروز تازه پریودشدم 

همین اولی یه لیوان زعفرون غلیظ خوردم بعدشم مرتب هر ۴ ساعت چایی میخورم 

قرص ویتاگنوس چندان ضرر نداره و تقویتی هست برای رحم تخمدان بخور 

شاکر باش میتونی پریود شی منی که ۱۰تا قرص و آمپول میارم و به سختی میشم چی واسه معدت شربت معده بخور آل ...

خودمم پریودم درست نیست آخه گاهی امپول زدم بعد سه روز مثلا پریود شدم 

الانم لکه بینیه فقط ولی ایقد درد دارم 

همه بدنم درد داره 

🥺

تف به هرچی درده🥲من درد قلبمو میزنه به دست چپم خیلی اذیتم

احتمالا عصبی نشدی،

؟ من عصبی ناراحت شم ایجورم

خودمم پریودم درست نیست آخه گاهی امپول زدم بعد سه روز مثلا پریود شدم الانم لکه بینیه فقط ولی ایقد درد ...

بازم شاکر باش بدنت کار میکنه اگر خیلی اذیتی موقع پریودی شیاف دیکلوفناک استفاده کن چون قرص مسکن خوراکی معدت اگر مشکل داره بدترش میکنه و شیاف خیلی زود دردت ساکت میکنه 

منو بگو الان پریودم بعد من پریود میشم اسهال می افتم همیشه، ازون طرف زخم معده دارم از سر شب سرویس کرد ...

منم مث تو اسهال میشم 

روزای اول 

ولی فعلا خونریزی ندارم در حد لکه بینی و راه رفتنی یه کم احساس ریزش 

عزیزم چون گفتی زخم معده داری 

من حس میکنم یه چیزی سر معدم مثل بخیه اس چجوریه بخیه وقتی خشک میشه به بدن میخوره 

فک کن از داخل ممکنه زخم معده باشه؟

آب مایعات هم میخورم اون قسمت حساس میشه

عزیزم. دورت بگردم. این حرف رو نزن. موهبت یک مادر ظرافته و خاص هست چیزی که کسی نداره. (کلیشه ایه نه؟؟ ...

😂😂لعنتی من ۳۰ سالمه با اینا خر نمیشم😂🤕هعی خواهر