2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم خودت داری میگی متاهل

پس احترام خودت رو نگه دار حتی اگه فالوت هم کرد تو فالو نکن و اصلا شروع کننده پیام یا چت نباش به هیچ بهانه ای

ممکنه زنش خوشش نیاد و یا حتی خوده پسره منظور دیگه ای بگیره 

مثلا کسی که ۲۶ سالشه چقدر حقوق میگیره؟

ربطی ب سن هم نداره 

مثلا من اورژانسم و ۲۳ میگیرم

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

اخه یعنی چی،اول میگه فالو کنم بعد میگه پیام بدم،بعد میگه عاشقش بودم .خوب آدم ناراحت میشه همجنس خودش ...

خوب خودشم تردید داره ک تاپیک زده

باید راهنماییش کرد ک منصرف بشه از کارش

بیشترین آسیب هم خودش میبینه نه پسرعموش

ما اگه فالو نکنیم تو جمعا ضایمون میکنن ک خودتونو میگیرین😂البته بستگی ب میزان صمیمیت داره

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
خوب خودشم تردید داره ک تاپیک زدهباید راهنماییش کرد ک منصرف بشه از کارشبیشترین آسیب هم خودش میبینه نه ...

ما زنا خوب می دونیم چی بده چی خوب.خدایی تو درستی یا نادرستی این کار تردید هست؟ آدم که خودش رو نمیتونه گول بزنه.طرف میگه قبلا عاشقش بودم،پس الان فالو و پیام دادن علتی داره دیگه