2777
2789
عنوان

کدوم از این دونفر زندگی سختی دارن

102 بازدید | 10 پست

اولی مشکل جسمی داره وتوراه بیمارستانه وافسردگی ام گرفته.دومی ناراحتی اعصاب داره وبیمارستان اعصاب بستری میشه؟

اولی

پک کامل تست های خط به خط حیطه عمومی آزمون دبیری و اموزگاری با جواب بصورت pdf فقط ۵۰هزار تومن ، امکان ارسال در ایتا و تلگرام / پک کامل تست های خط به خط حیطه اختصاصی آزمون دبیری و اموزگاری با جواب بصورت pdf فقط ۵۰هزار ت ، امکان ارسال در ایتا و تلگرام / پک ویژه تست های آموزگاری با جواب فقط ۳۱ هزار ت بصورت pdf، امکان ارسال در ایتا و تلگرام/ چکیده و خلاصه برخی دروس استخدامی فقط ۳۱ هزار ت بصورت پی دی اف / جزوه قبولی در مصاحبه و گزینش هم موجوده / درخواست دوستی بزنید پیام بدین ، در اسرع وقت پاسخ میدم 

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولی 

به قدری میگم کل جهان از عشقم به مهدی احمدوند با خبر بشن فضولمی؟کل دنیارو هم بگردی نمیکنی بهتر از من پیدا.مبلا به اختلال بیش فعالی و دو قطبی. بزرگترین طرفدار مهدی احمدوند.هرکاری کردم هرچی گفتم عشقم کشیده .من عاشق گل های افتاب گردان عصر های جمعه و دوچرخه سواری و خواندن رمان هستم.somewhere only we knowدوست دارم پزشکی شیراز قبول بشم همسر اقای مهدی احمدوند باید تحصیل کرده باشه.منو اقای مهدی احمدوند دوست داریم دوتا بچه داشته باشیم یک پسر و یک دختر✨.پروفایل ام عکس همسرم مهدی احمدوند انقدر نپرسید

بیشتر ببینید