2777
2789

می‌خوام از نگرانی هام بگم 

۳۸ سالمه مجردم میخوام مستقل و جدا زندگی کنم ولی خانواده ی سنتی و قلدری دارم که همیشه ترس از کتک و آبروریزی شون داشتم ناراحتی اعصاب هم دارم کارهای روزمره ام برام پیچیده شده و همش عقب میفته

فکر اینکه جدا زندگی کنم هم باید زجر تنهایی و ناراحتی اعصاب بکشم هم زجر مشکل مالی هم دخالت و آبروریزی خانواده ام اینکه به عنوان فرد گمشده پیدام کنند آزارم میده 

کاربری دست دو نفره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فکر میکنی بتونی مهاجرت کنی؟ 

اون مردم خارج با جدا زندگی کردن اوکی ترند و فرهنگشونه کلا

اونجا فشار ذهنی و اعصاب کمتری بهت میاد 

اگه نه با یه مشاور عاقل مشورت کن 

و فکر نکن مخالفت میکنن

فقط راه حل میذارن پیش پات اونا ازین کیس ها زیاد دارن 

وعده ی دروغ "پیگرد الهی" دارد... 

کدوم شهری؟ منم تفگق یبا همسن خودتم مجرد و تنها

ولی تو پانسیون (خوابگاه خصوصی) هستم

میتونی از خوابگاه خصوصی شروع کنی اتاق تک نفره یا دونفره اگه شهر بزرگ‌هستی ولی خیلی گرونه

همون دو نفره اشم‌خوب نیست ممکنه با یه گاو هم‌ اتاق بشی 

شغلت چیه

چقد پس انداز داری

اگه بتونی یه آپارتمان‌یک خواب اجاره یا رهن‌کنی

یه شغل خوبم‌پیدا کنی سرگرم‌میشی

دوست و همکار خوب پیدا میکنی از تنهایی در میای 

عزیزم الان مهمترین چیز برای مستقل شدن همون مشکل مالیه ک شما اشاره کردین بدترین درده اصلا مشکل مالی برای ادم اعصاب نمیزاره کاسه چ کنم چه کنم

قدر همدیگر را بدانیم ...خاک چیزی را ک گرفت پس نمی دهد...🖤